Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf gaat live op locatie met showbus bij (nieuwe) dealers

Umo Art Gallery voegt gelimiteerde kunstoplage toe aan assortiment

Umo Art Gallery komt met een nieuwe collectie kunst, dat een gelimiteerde oplage heeft. Voor deze collectie is het bedrijf altijd op zoek naar vernieuwende kunstwerken die aansluiten bij de trends en behoeften vanuit de markt.

''We zijn dan ook trots op onze exclusieve samenwerking. Gevestigde namen en jong talent werken hiervoor individueel maar ook als collectief aan pakkende kunstwerken. Krachtige grafische werken in zwart wit bijvoorbeeld; echt een statement in een interieur. De olieverf-schilderijen en gravures worden met de hand gemaakt in een gelimiteerde oplage,'' vertelt eigenaar Maurits Pit.

Live op locatie
Aankomende periode rijdt Maurits door Nederland met deze kunstwerken. 'Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een dealerschap, maak dan vrijblijvend een afspraak.''

Elke maandag kan men een deel van de nieuwe collectie live bewonderen in de galerie op het ETC Design Center Europe te Culemborg. Het team verwelkomt bezoekers graag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Voor al onze relaties: gratis photoshopservice 
Bij Umo Art Gallery begrijpen ze heel goed dat het uitzoeken van hét ultieme fotokunstwerk niet eenvoudig is. ''Daarom ontwikkelden wij onze photoshopservice. Stuur ons een foto van het interieur en we ‘shoppen’ hier een kunstwerk naar keuze in. Zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Gratis voor onze klanten!''



Meer informatie:
Umo Art Gallery
info@umoartgallery.com 
www.umoartgallery.com