Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering ronde Van Gogh reproducties in samenwerking met het Van Gogh Museum

De bijzondere samenwerking tussen het vermaarde Nederlandse Van Gogh Museum en Muurmeesters levert weer nieuwe, verfrissende ideeën en producten op. Vanaf oktober 2021 zijn de wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh nu ook in ronde reproducties in de collectie van Muurmeesters opgenomen.

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld.

Muurmeesters heeft naast haar reguliere, rechthoekige collectie, nu ook een selectie van de reproducties van mooiste schilderijen van Vincent van Gogh in een ronde uitvoering ontwikkeld. Ronde vormen zijn aantrekkelijk en geven in het interieur warmte, een speels effect, doorbreken de rechte lijnen en hebben een positief effect op je gemoedtoestand.

Op fluweel
Om de ronde Muurmeesters nóg mooier te maken worden ze geprint op een fluweelachtige stof. De stof van de ronde frames is sterk, ziet er rijk uit, geeft diepte en contrast aan het schilderij en heeft een zachte touch.

Vooral de intense kleuren van Vincents schilderijen komen prachtig uit. Door de nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum heeft Muurmeesters toegang tot de originele bestanden zodat wij reproducties op de hoogste kwaliteit en in een extra grote maatvoering kunnen bieden.

Ook heeft Muurmeesters toegang tot extra achtergrondinformatie van bv. de curatoren van het van Gogh Museum en mag de originele handtekening van Vincent van Gogh worden gebruikt. Muurmeesters heeft voor jullie alvast een prachtige selectie gemaakt maar in principe zijn alle werken van het museum https://www.vangoghmuseum.nl/nl/collectie op aanvraag aan te leveren. En, met de aankoop van een van Gogh Muurmeester voor jouw muur, steun je gelijk met een bijdrage het van Gogh Museum.

Meer informatie:
Muurmeesters
Klein Heiligland 69 zwart
2011 ED Haarlem
+31 (0)23 205 2442
[email protected] 
www.muurmeesters.nl

Publicatiedatum: