Decokay-ondernemer Jeroen Vromans neemt Decorette van Mook over

Jeroen Vromans, eigenaar van Decokay Vromans in Breda, Etten-Leur en Breda heeft de vestiging van Decorette van Mook overgenomen. De locatie in Raamsdonksveer gaat sinds 1 oktober  verder onder de naam van Decokay Vromans. "In feite verandert alleen de naam. We blijven onze klanten blij maken met mooie producten en goede service. Dat deden de vorige eigenaren Arnold en Marianne ook altijd met passie." 


V.l.n.r. Jeroen Vromans met de oud-eigenaren Arnold en Marianne.

Zij zijn blij dat de winkel is overgenomen door een ervaren ondernemer zoals Jeroen. "We zijn op een leeftijd dat het tijd werd voor ons om de winkel over te dragen. Dit hebben we dan ook met een gerust gevoel gedaan aan Vromans." 

Formule
Om afscheid te nemen van de Decoretteformule is volgens Jeroen een bewuste keuze geweest. "We hebben al drie vestigingen met de formule van Decokay. Het was voor ons dan ook geen moeilijke beslissing om deze ook in de nieuwe vestiging door te voeren. We zijn gewoon erg tevreden met de condities die Decokay biedt. Dankzij de scherpe inkoopprijzen, sterke marketing en het 'wij' gevoel kan iedere ondernemer het maximale rendement eruit halen."
De eigenaar van de vier woninginrichtingszaken vertelt dat hij de transparantie binnen Decokay erg prettig vindt. "De vertrouwensband binnen de franchisers is groot. Dit komt omdat we geen geheimen hebben voor elkaar. Iedere franchisenemer is mede-eigenaar en heeft inzicht in alle inkomsten en uitgaven, waardoor je exact op de hoogte bent hoe andere vestigingen draaien."


Het team van de winkel in Raamsdonksveer.

Sfeer 
Wat bij de winkels van Decokay Vromans nog een gemis is, is in de winkel in Raamsdonksveer al ingevuld. "We kunnen hier een compleet sfeerbeeld neerzetten voor de klant dankzij de accessoires en (klein)meubelen die we in ons assortiment hebben. Voor in de nabije toekomst voorzie ik dit ook in onze andere winkels. We kunnen nu onze klanten meer bieden in dezelfde winkel. De klant die binnenkwam voor een potje verf of raambekleding gaat weg met een totaaladvies omdat we de juiste woonbeleving hebben."

Meer informatie:
Decokay Vromans
www.decokayvromans.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven