Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerkhofs Parket gaat samenwerking aan met Italiaanse fabrikant van lijmen, lakken en oliën

Kerkhofs Parket gaat de samenwerking aan met de Italiaanse fabrikant Versmeister. Deze fabrikant produceert lijmen, lakken en oliën. Marc van Buren van Kerkhofs Parket is blij met de nieuwe samenwerking. 

Vermeister begint in 1975 als een klein familiebedrijf, als één van de eersten in de sector van houten vloeren: producten voor het leggen, de behandeling en het onderhoud van de vloeren. Het bedrijf wordt bestuurd door Silvano en Marco Arzuffi, de algemeen directeur en operationeel directeur van het bedrijf.


V.l.n.r.: Alberto Monferini – Willem Kerkhofs – Luca Bigorra en Marc van Buren.

Vermeister heeft zich altijd ingezet voor de ontwikkeling van en onderzoek naar milieuvriendelijke producten, zowel in de bewoording als in de productie. De aandacht voor een gering effect op het milieu staat voorop gedurende de verschillende fases van de productie en distributie: van de keuze van het materiaal tot de bewerking, van het transport tot het hergebruik en de vernietiging. Vermeister heeft als eerste in de wereld in de sector van “houten vloeren” een emissievrij product op de markt gebracht voor de behandeling van houten vloeren dat uiterst hoge kwalitatieve standaarden heeft en het maximum respect heeft voor de mens en het milieu. Dankzij deze innovatieve houding is Vermeister op de gerenommeerde super compliant architectural coatings. 

Sinds 1975 houdt Vermeister zich enkel en alleen bezig met houten vloeren en dankzij deze langjarige toewijding en ervaring is het vandaag een referentiepunt voor de behandeling en het onderhoud van parket. Alle investeringen zijn gericht op houten vloeren en de kennis heeft zich zo sneller ontwikkeld. Dit feit wordt nu erkend door de aanwezigheid van het merk in meer dan 60 landen verspreid over de hele wereld.

Zero concept
Alleen een zorgvuldig gebruik van producten met een gering effect op het milieu draagt bij aan het milieubehoud. Het thema van gezonde woon- en werkomgevingen wordt iedere dag belangrijker en ook onze klanten en de eindgebruikers worden steeds bewuster en gevoeliger betreffende gezondheidsaspecten.

''Zero concept is een selectie van producten met een zeer gering effect op het milieu en met een zeer laag niveau van vluchtige organische stoffen. Ze worden met duurzame grondstoffen gemaakt en zijn producten met zeer hoge chemische/mechanische prestaties.''

Ieder product van dit concept garandeert een hoog wooncomfort en draagt bij aan het dagelijkse welzijn door de combinatie van de esthetische waarde met de natuurlijkheid van de grondstoffen.

Meer informatie:
Kerkhofs Parket
Marc van Buren
Tel: +32 472 92 47 67
marc@parketkerkhofs.be
www.parketkerkhofs.be