Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Interieur Club organiseert netwerkborrel

De Interieur Club, bekend van de wekelijkse Interieur Talks op de audio-app Clubhouse, organiseert een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Op 22 oktober zal het evenement van 17.00 tot 21.00 uur gehouden worden in Hotel Mercier te Amsterdam.



Mark Timo en Jenny Rood.

De Interieur Club is volop in ontwikkeling. Sinds september is het ook mogelijk een aantal van deze Interieur Talks terug te luisteren op Spotify. Verder start 25 oktober het 6 weekse online coachingstraject van interieur businesscoach Jenny Rood. In Build Your Interior Business helpt zij de (startende) interieurprofessional hun bedrijf verder te laten groeien. Ook zijn er in november weer workshops beschikbaar voor de interieurprofessional.

Inmiddels zijn er 900 interieurprofessionals lid van deze club op Clubhouse. Wekelijks praten ondernemenr & interieurontwerper Mark Timo en interieur businesscoach Jenny Rood over onderwerpen om de interieurprofessional te inspireren.

De netwerkborrel van De Interieur Club op 22 oktober in Hotel Mercier wordt van 17.00 tot 21.00 uur. gehouden. Tickets kosten 10 euro per persoon inclusief een consumptie. Tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com