Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decoline stelt nieuw decoratief optreksysteem voor

Optreksystemen zijn over het algemeen niet erg sexy. De nieuwe D-random van het in het Limburgse Pelt gevestigde Decoline wil hier verandering in brengen. Decoline lanceerde een vouwgordijn, waarmee het raamdecoratie heruitvindt. Door middel van het random plaatsen van de buisjes wordt een extra dimensie toegevoegd aan de basisvoorwaarden compactheid en gebruiksvriendelijkheid. Het functionele en decoratieve vloeien naadloos in elkaar over.

“Over de creatie van D-random is nagedacht tot in de kleinste details. Net omdat we het puur functionele wilden overstijgen, werkten we voor het concept samen met Roel van Depot Roel Vandebeek. Roel is een Belgische designer en artiest die ons product perfect in de vingers heeft en er een speelse, verrassende en dynamische toets aan bezorgde. De uitwerking gebeurde volledig in eigen huis”, geeft Philippe Bonneel, sales en marketing director van Decoline, aan.  Decoline is producent én distributeur van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande gordijn-ophangsystemen.Volgens gesprekspartners van Decoline demonstreert D-random maximaal hoe optreksystemen in het DNA van Decoline zitten. Daarbij gaat men veel verder dan louter technisch nadenken en worden systemen ontworpen die perfect aansluiten bij de tijdsgeest. Quasi alles wordt daarbij door de eigen R&D afdeling ontwikkeld en in productie gegeven.

Esthetiek gekoppeld aan functionaliteit
Wat maakt het in de Creating Moments-collectie gepositioneerde D-random zo speciaal? Daarbij moet er vooral naar de esthetische kwaliteiten gekeken worden, die gericht zijn op zowel klassieke als strakke, moderne interieurs.

“Een optreksysteem wordt meestal gezien als iets dat technisch zo volmaakt mogelijk moet aangeboden worden”, horen we. “Dat stadium zijn wij evenwel al een tijdje voorbij. Aan systemen wordt uiteraard blijvend gesleuteld, maar je moet veel verder denken dan dat. Wat zo speciaal is aan D-random is dat een product dat normaalgezien louter functioneel is – het decoratieve aspect komt eerder vanuit de stofkeuze dan vanuit het systeem – maximaal trendy wordt gemaakt.”“In dit geval merk je hoe we veel verder gaan dan het standaard gebruik van functionele buisjes. Wij bieden de klant de mogelijkheid om zélf te kiezen waar hij of zij zijn buisjes wil aanbrengen en welke daarvan functioneel zijn en welke louter decoratief. Je geeft als eindgebruiker je verbeelding de vrije loop en ontwikkelt quasi zonder beperkingen je eigen patroon. We testten D-random half september voor het eerst uit tijdens een professionele beurs (nvdr: InCoDa in het Nederlandse Gorinchem) en de reacties bevestigden dat we de juiste snaar raken. D-random zal in de nabije toekomst duidelijk aantonen hoe we een nieuw steentje bijdroegen aan het heruitvinden van raamdecoratie.”Meer informatie:
Decoline BV
Lieven Gevaertlaan 10
B-3900 Pelt
+32 (0)11 80 77 00
[email protected]
www.decoline.com

Publicatiedatum: