Kristof Regnart, general manager van verlichtingsbedrijf TAL

"We proberen onszelf elke dag opnieuw uit te vinden en leggen de lat daarom hoog"

"Je zou ons light addicts kunnen noemen", vertelt Kristof Regnart, general manager van het Belgische verlichtingsbedrijf TAL. De oorsprong van het bedrijf ligt in een onderneming genaamd Digi-Light dat werd opgericht in 1994 en begon met een eigen productielijn van armaturen. In 2001 werd een nieuwe richting gekozen met een duidelijke nadruk op het ontwerpen en produceren van verlichtingsarmaturen die perfect opgaan in de architectuur en een integraal onderdeel vormen van de woon- of werkomgeving.
Om deze heroriëntatie te onderstrepen, was een naamsverandering noodzakelijk en zo is TAL (Technical Architectural Lighting) geboren."TAL heeft een totale toewijding aan kwaliteit, maar voor ons wordt dit woord in de breedst mogelijke zin geïnterpreteerd. Dit houdt niet alleen in het gebruik van de best beschikbare materialen en afwerkingen, maar omvat ook onderwerpen als innovatie, concurrerende prijzen, goede leveringen, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk catalogusmateriaal, ondersteuning zowel pre- als post sales en de flexibiliteit om voortdurend trendsettende en spannende ontwerpen te produceren", weet Kristof te vertellen. 

Klanten kunnen van het Vlaamse bedrijf net wat meer verwachten geeft hij aan. "Waarom zouden we ons beperken tot assemblagewerk als we ook maatwerk kunnen bieden? Een blikvanger, slimme ontwerpen, een hoge afwerkingsgraad, doordachte verlichting, we houden van uitdaging." TAL wil een gezonde jaarlijkse groei realiseren met enkele interessante acquisities die het bestaande gamma zullen aanvullen. "We proberen onszelf elke dag opnieuw uit te vinden en leggen de lat zeer hoog voor toekomstige producten. Zo zullen we op relatief korte termijn een aantal producten aan onze collecties toevoegen."

Meer informatie:
TAL
Info@tal.be 
www.tal.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven