Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Döllken Profiles levert 19.000 meter plinten voor 258 appartementen

De vastgoedhausse gaat onverminderd door in Nederland. Nieuwbouw is een zeldzaamheid, zeker in stedelijke, dichtbevolkte gebieden zoals het centrum van Rotterdam. Een daarvan is de Terrassentoren, midden in het centrum van Rotterdam aan de voet van de Maas. Een moderne, puristische bouwstijl gaat gepaard met het 110 meter hoge gebouw met panoramisch uitzicht waarop de op één na grootste stad van Nederland ongeëvenaard is.


Döllken levert 19.000 strekkende meter Cubu aan de Terrassentoren, Rotterdam.

Döllken Profiles kreeg de opdracht voor de levering van in totaal 19.000 strekkende meter plinten voor de 258 appartementen. Thomas Menne, Sales Manager Export, is verheugd over de mooie referentie en de zeer prettige samenwerking tijdens de uitvoering: "Dankzij onze zeer betrokken klanten en de systematische verwerkingssnelheid van onze plinten hebben 8 monteurs dit extreem hoge aantal plinten in slechts 20 weken.” In de woonkamers waarin de Cubu flex life in het wit is ontworpen, is de hardschuimstrip HSL 80 in het wit toegepast.


Wonen met fitnesscentrum en uitzicht in de Terrassentoren Rotterdam.

René Noels, sales manager Mapro, noemt robuustheid, lange levensduur, montagegemak en nog veel meer als reden voor de uitvoering van het project met Döllken. In de video kom je meer te weten over de uitvoering, de ligging en de schoonheid van Rotterdam.

Meer informatie:
Döllken Profiles
info@doellken-profiles.com
www.doellken-weimar.de

Mapro
Edisonweg 4
1821 BN Alkmaar
072 303 0009
info@mapro.nl
www.mapro.nl

Publicatiedatum: