Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Karwei heropent winkel in Nijmegen:

"Vooral op het gebied van inrichten bieden we een unieke formule"

Bouwmarkt Karwei in Nijmegen is verbouwd en dat wordt deze week feestelijk gevierd. De voorbije drie maanden is er hard gewerkt aan een nog fraaier pand met de vernieuwde winkelformule, zonder dat de bouwmarkt is dicht geweest. Dat meldt de bouwmarktketen in een persbericht. Het verbouwde filiaal aan de Industrieweg 103A is met recht ‘de bouwmarkt met smaak’. Karwei-klanten kunnen vanaf vandaag terecht voor klussen, inrichting, styling of gewoon voor een gezonde dosis inspiratie. Karwei heeft een breed assortiment aan gordijnen, kwaliteitsvloeren en vloerkleden, designverlichting en verf voor de decoratieve klusser. Hiermee heeft Karwei alles in huis voor de consument die van diens huis een thuis wil maken.

Bouwmarktmanager van Karwei Nijmegen, Martijn Maljaars, vertelt: “We zijn erg blij en trots dat we eindelijk de vernieuwde winkel mogen tonen aan de klanten. Het was een hele klus om de winkel te verbouwen, terwijl we gewoon openbleven voor publiek. We hebben er veel energie, mankracht en flexibiliteit ingestopt. En met we bedoel ik ook echt alle 45 medewerkers. Karwei staat voor klussen en inrichten. Met name op het vlak van inrichting bieden we een unieke formule.”Feestelijke openingsweek

De feestelijke openingsweek loopt van woensdag 29 september tot en met zondag 3 oktober. Het begon vanochtend met het weggeven van vijftig goedgevulde goodiebags, waaronder eentje met maar liefst €500 shoptegoed. Ook krijgen klanten 20% korting op het hele assortiment. Verder maakt men kans op gratis raamdecoratie t.w.v. €500, gratis interieuradvies aan huis met €750 make over-tegoed of een uniek en persoonlijk Do It Yourself dressoir ontworpen door influencer Tanja van Hoogdalem. Op zaterdag is het familiedag bij Karwei Nijmegen en zijn er leuke activiteiten en demonstraties voor jong en oud.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven