Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouw nieuwe bedrijfslocatie DecoLegno gestart

Vorige week is de eerste paal geslagen voor de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van DecoLegno. De organisatie bouwt een showroom en hoofdkantoor aan ’t Rak op Bedrijventerrein HoogTij te Westzaan, dat een centraal gelegen locatie met bedrijfskavels in het industriële hart van de Zaanstreek en Metropoolregio Amsterdam is. Het gebied is volop in ontwikkeling en er zijn ambitieuze plannen voor verduurzaming en een circulair bedrijfsleven. 


Team DecoLegno op de bouwplaats te HoogTij, waar de nieuwe showroom en hoofdkantoor worden gebouwd.

"Na maanden van voorbereiding staat de heistelling op de kavel en gaan de palen de grond in. Op woensdagmiddag 22 september hebben Patrick Leering en Guido Hofman, eigenaren van DecoLegno, onder vakkundige begeleiding van bouwpartner Hecon, de eerste paal de grond in geslagen." Dat meldt DecoLegno in een persbericht.

Guido Hofman, mede-eigenaar en managing partner van DecoLegno: "Met het gehele team van DecoLegno, familie, vrienden en de bouwpartners hebben we het glas geheven op de bouwlocatie, ter ere van het feit dat de echte start nu gemaakt is."

Zoals het er nu uitziet zal het gebouw in maart 2022 klaar zijn en kan de interieurbouw beginnen. Naar verwachting neemt dit traject ongeveer twee maanden in beslag en verhuist DecoLegno medio juni 2022 van Wormerveer naar Westzaan.


De oprichters van DecoLegno Guido Hofman, Annemarie Wallenburg en Patrick Leering.

DecoLegno 

DecoLegno is elf jaar geleden in Zaandijk opgericht door Patrick Leering, Annemarie Wallenburg en Guido Hofman. Als exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf is het bedrijf inmiddels een gevestigde naam bij architecten, interieurbouwers en meubelmakers. DecoLegno is momenteel gevestigd aan de Industrieweg 13a te Wormerveer. Met de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfslocatie op HoogTij gaat het bedrijf een nieuwe fase in.

Zaanse landschap 
De plannen voor het nieuwe hoofdkantoor van DecoLegno zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Zaanstad, bouwkundig adviesbureau B22 en Nunc Architecten. Met respect voor de omgeving en de zichtlijnen naar het karakteristieke Zaanse landschap is een gebouw ontworpen dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen met betrekking tot duurzaamheid en design.


Patrick Leering en Guido Hofman, traditiegetrouw gekleed in witte jas en laarzen, hebben gezamenlijk de eerste heipaal de grond in geslagen.

Meer informatie:
DecoLegno
Industrieweg 13a
1521 NC Wormerveer
+31 (0)75 616 50 64
[email protected]
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: