Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Farrow & Ball en Liberty onthullen speciaal samengestelde edit

Twee Britse merken, Farrow & Ball en Liberty, hebben de handen ineen geslagen om een edit te maken van rijk gepigmenteerde verfkleuren en interieurstoffen.De edit toont 15 tinten uit de Farrow & Ball Archive collectie en bijpassende interieurstoffen uit de Liberty Modern Collector reeks, geselecteerd door experts van beide merken om een reeks tijdloze combinaties van kleuren en prints te vormen. Liberty is een merk dat niet alleen wereldwijd bekend staat om haar prints, stoffen en design, maar ook om haar iconische hoofdlocatie in London -  dit maakt het tot een passende partner voor Farrow & Ball, die nu al 75 jaar de expert in kleur is.

Het Archive, met meer dan 100 kleuren uit de hele Farrow & Ball geschiedenis, bood een rijke bron voor het team van Liberty, dat nauw samenwerkte met Farrow & Ball om de edit samen te stellen.
Joa Studholme, de kleurcurator van Farrow & Ball, zegt: “Al onze Archive kleuren worden zeer gewaardeerd - veel klanten beschouwen ze als verborgen juwelen, wat ze erg aantrekkelijk maakt. Terwijl anderen het prettig vinden dat een kleur die ooit gebruikt werd om een huis vele decennia te decoreren, nog steeds makkelijk beschikbaar is. Elke kleur is nu nog even geliefd als ze waren toen ze voor het eerst werden gemaakt.”

Genevieve Bennett, Hoofd Design Interiors bij Liberty, zegt: “Ik heb passie voor kleur en al onze collecties zijn sterk gestuurd door kleur, dus was het buitengewoon uitdagend om de collectie verder uit te breiden en met Farrow & Ball samen te werken - een ander merk met een rijke historie en een autoriteit op het gebied van kleur, om een edit samen te stellen van vijftien prachtige tinten uit hun archief.”

“Liberty patronen zijn complex en eclectisch - ik heb altijd het gevoel dat dit heritage patroon echt tot leven komt als het met een stevige kleur gebruikt wordt. Onze iconische ontwerpen combineren met uitgelezen verfkleuren zoals deze geeft het patroon echt de ruimte om te ademen en te zingen. Het heeft een extra dimensie aan de collectie toegevoegd en we zien er echt naar uit om ze samen te zien bij mensen thuis.”

Als ze dieper ingaat op de speciaal geselecteerde edit van kleuren en stoffen, vertelt Joa: “Van de meer gedurfde maar zeer complexe tonen van Pantillon en Chemise tot de eenvoudige aantrekkingskracht van Archive en Clunch: deze vijftien kleuren mogen dan hun wortels in het verleden hebben, maar ze zijn perfect voor de hedendaagse woning en net als de stoffen waar ze bij passen, doen ze zowel fascinerend als betrouwbaar aan.”

Meer informatie:
Farrow & Ball
www.farrow-ball.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven