Winnaars Woonmall Publieks Award bekend

Wie in de afgelopen drie weken bij Woonmall Alexandrium is geweest, kan het niet gemist hebben: de expositie van HMC-studenten. Geselecteerde studenten van het HMC deden als Young Designers mee aan de wedstrijd voor de Woonmall Publieks Award in de categorie meubelontwerp en interieurontwerp.

V.l.n.r. Locatiedirecteur HMC Rotterdam Marjolein Hesselink, winnares Manou Hubers, winnaar Daniel Vis en communicatiemanager Woonmall Alexandrium Shirley Udo.  

Stemmen werven
Tijdens de eindexamenexpositie afgelopen studiejaar heeft een jury, bestaande uit ondernemers die betrokken zijn bij Woonmall Alexandrium, vijftien studenten geselecteerd die hun werk mochten presenteren bij de woonmall en daarmee meedoen met de wedstrijd voor Young Designers. Begin september hebben de studenten onder begeleiding hun stand opgebouwd en is het stemmen werven begonnen. Zowel online als fysiek kon er gestemd worden op de favoriete ontwerpen in de categorieën meubelontwerp en interieurontwerp.

De studenten waren enorm trots dat zij de kans kregen hun werk te presenteren in deze inspirerende omgeving en zijn zelf fanatiek aan de slag gegaan met het werven van stemmen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Er zijn meer dan 2000 stemmen uitgebracht!

Growth
Van de acht deelnemende meubelontwerpers behaalde Daniel Vis de meeste stemmen en is daarmee winnaar in zijn categorie. Daniel deed mee aan de wedstrijd met zijn kast Growth welke hij geïnspireerd heeft op de glooiende lijnen in het landschap van een schilderij. Daniel vertelt: "Ik had totaal niet verwacht dat ik zou winnen. Echt heel erg gaaf!"

Metropolitan Appartment Rotterdam
Bij de categorie interieurstyling deden zeven geselecteerde studenten mee. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door Manou Hubers. Zij ontving de meeste stemmen. Manou deed mee met haar interieurontwerp Metropolitan Appartment Rotterdam. Manou: "Ik heb veel gedaan om stemmen te werven, maar je weet natuurlijk niet wat de andere studenten hierin deden. Ik was dan ook verrast!"

Prijs
De winnaars hebben ieder een cheque ter waarde van €400 gewonnen welke ze kunnen besteden aan het uitbreiden van hun carrière. Ook wordt er een winnaar gekozen uit iedereen die gestemd heeft. Deze persoon krijgt hierover bericht en mag een cursus interieurstyling volgen bij HMC cursus en training ter waarde van €250.

Meer informatie:
Hout- en Meubileringscollege
www.hmcollege.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven