FOTOREPORTAGE Moments of Outdoors 2021

OFYR, Jardinico en Heatsail blikken met een goed gevoel terug op gezamenlijk event

Jardinico, Heatsail en OFYR - The Bastard bundelden de krachten en organiseerden een gezamenlijk evenement van 21 t/m 23 september. Samen hielden de bedrijven afgelopen week het event Moments of Outdoors 2021. In en rondom kasteel De Hoogenweerth in Maastricht gaven de organisaties een sneak preview van de collecties en innovaties voor 2022, werden er demo's gehouden, kon er genoten worden van een outdoor lunch en was er de mogelijkheid om in te schrijven voor meerdere buitenactiviteiten.

In totaal werden er ruim 400 bezoekers, uit minimaal 15 verschillende landen verwelkomd. Zo was ook de redactie van Wonen360 aanwezig in het zuidelijkste puntje van Nederland, om verslag te doen van deze feestelijke dagen.V.l.n.r.: Martijn Wesselink (The Bastard), Hans Goossens (OFYR), Bruno Vandeputte (Jardinico), Philip Dubois (Heatsail), Luc Teblick (Heatsail) en Peter Tourné (OFYR). Bekijk hier de gehele fotoreportage. 

Karlien de Haes van het bedrijf OFYR, dat de aanjager is van het event: "Tijdens Moments of Outdoors willen we mensen laten zien hoe het buitenkoken en -leven eruit zal komen te zien in 2022. Het buitenleven wordt steeds belangrijker, zeker in deze tijd. Je merkt dat we meer en meer tijd besteden in de tuin. Bij OFYR willen we dat de barbecue een belangrijk onderdeel is van de tuin en dat de chef deel uitmaakt van de groep, waardoor barbecueën van een eenzame bezigheid transformeert naar een sociale bezigheid."


Een OFYR barbecue die tijdens een demo de bezoekers laat watertanden.

Ook René Thuijs, agent van zowel Heatsail als Jardinico, is erg te spreken over het gezamenlijke event. "Dit is de tweede keer dat we deelnemen aan de dagen die OFYR organiseert. Het mooie is dat de klanten en contacten van de verschillende bedrijven overlappen. In plaats van concurreren, vullen de merken elkaar juist goed aan." Tevens geeft hij aan dat er tijdens de tentoonstelling in Maastricht meer tijd is voor een rustig gesprek, dan bijvoorbeeld op een beurs.


Het nieuwste producten in het assortiment van Heatsail: The Glow.

Hier sluit Eline Delie, die verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie van Jardinico, zich volledig bij aan. "We hebben allemaal andere producten, waardoor we complementair zijn. De vorige editie in Antwerpen was, net zoals deze, een groot succes. Het is een ideale gelegenheid om de nieuwe modellen te presenteren, die eind 2021 of begin 2022 gelanceerd zullen worden."


Naast de buitenmeubelen van Jardinico, stonden ook de parasols van het Vlaamse bedrijf tentoongesteld.

De hele dag barbecueën
Alle drie de dagen stond Guy Weyts, met zijn eigen cateringsbedrijf STOKE, aan een lopende band te barbecueën. Door de jaren heen is hij het gezicht van OFYR geworden. "Ik ben compleet verliefd op de OFYR XL. Zonder te overdrijven kan ik wel voor 150 man tegelijk eten maken. Ook op grote festivals, zoals Tomorrowland, demonstreren we dit", vertelt hij.


Guy Weyts die non-stop aan het kokkerellen was.

Buitenactiviteiten
De feestelijke gelegenheid stond geheel in het teken van het buitenleven. Vandaar dat er, naast de sneak preview van de collecties en innovaties voor 2022, meerdere buitenactiviteiten georganiseerd waren voor de bezoekers. Zo werd er een powerboat-ervaring aangeboden, waarbij mensen met meer dan 60 km/h over de Maas vlogen. Daarnaast was er de mogelijkheid om aan te melden voor een 4X4 off-road parcours, in Land Rovers en Austins uit de jaren 1952 tot 1980.


De powerboat-ervaring op de maas.

Bekijk hier de complete fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven