Bedrijf neemt deel aan Design District Rotterdam

Print Acoustics by Triplaco wil Nederlandse architecten en ontwerpers voor zich winnen

Het Harelbeekse Print Acoustics, dat geleid wordt door Kristoff Ver Eecke, bestaat meer dan vijf jaar. Het is een van de jongste bedrijven actief in de nichemarkt van decoratieve, absorberende houten panelen dat wereldwijd slechts een tiental grote spelers kent. Het heeft een breed gamma ontwikkeld en bouwt aan een eigen merk. De komende maanden neemt het bedrijf deel aan twee beurzen: op 21 en 22 oktober aan Architect@Work in Kortrijk en van 3 t/m 5 november aan Design District Rotterdam. Centraal staat een volledig nieuw gamma Bicoustics, zo laat Kristoff weten. Hij is als business developer actief voor de Lefevere Group waaronder Print Acoustics (een divisie van Triplaco) valt. 

De eerste beurs waaraan Print Acoustics by Triplaco deelneemt na een bewogen lockdownperiode is Architect@Work in Kortrijk op 21 en 22 oktober. "Architecten en interieurontwerpers zijn de specifieke doelgroep die de akoestisch absorberende producten van ons bedrijf integreren in hun interieuroplossing naar bouwheren toe", legt Kristoff uit.

Op de beurs wordt een volledig nieuw gamma Bicoustics gelanceerd  waarbij een zwarte PET (50% postconsumer gerecycleerde vezels) viltplaat de kern vormt en diverse toplagen als HPL, Fineer en massief eik zorgen voor een zeer performant absorberend en esthetische product. "Ons bedrijf wenst op Kortrijk in wereldpremière dit nieuw gamma voor te stellen. Belgische architecturale producten worden  immers wereldwijd gesmaakt en het internationaliseren van het concept Architect@Work is de voorbije jaren dan ook een win-win combinatie gebleken voor organisatie als voor deelnemende Belgische bedrijven", geeft hij aan.

"De beurs zal voor ons bedrijf geslaagd zijn als we terug de dynamiek op onze stand mogen ervaren van enthousiaste architecten en ontwerpers die al met onze materialen gewerkt hebben of die onze producten wensen te integreren in hun toekomstig project.  Traditiegewijs bouwen wij op een beperkte ruimte terug een akoestische belevingsruimte die door de stilte-ervaring van zich zal doen spreken."

Design District Rotterdam
In november is Print Acoustics by Triplaco exposant op Design District Rotterdam. "We hebben voor Nederland accountmanager Dre de Bruijn (zie foto) aangetrokken. Hij wil op deze markt met een volledig gamma Akoestiek een volwaardige plaats veroveren in de projectmarkt binnen 3 à 5 jaar. Met onze deelname aan Design District richten we ons op Nederlandse architecten en interieurontwerpers. We stellen het volledige gamma met producten voor die intussen wereldwijd in verschillende projecten al geïntegreerd werden. Grootste USP is de mogelijkheid van integratie van de producten in kastwanden, vaste wanden en binnendeurgehelen, zodat een vloeiend totaalontwerp van de binnenruimte mogelijk is en tegelijk de nagalm van de menselijke nagalm gecorrigeerd wordt."



"We willen in Rotterdam contacten leggen met architecten en ontwerpers die op korte termijn projecten hebben waarin ze onze producten willen integreren. Daarnaast wensen we ons als fabrikant van architecturale akoestische producten te profileren en die als Belgisch bedrijf nu ook hen als technische partner in Nederland met een lokale Nederlandse akoestische specialist te ondersteunen.
Design District zal voor ons bedrijf geslaagd zijn als we positieve feedback krijgen van Nederlandse architecten en ontwerpers op onze totaaloplossing akoestiek. Traditiegetrouw bouwen wij op deze beurs een akoestische belevingsruimte om de bezoeker de ‘look, feel en hear’-ervaring mee te geven zodat ons product langer bijblijft", besluit Kristoff  Ver Eecke, director division Acoustic Panels.

Meer informatie:
Triplaco Print Acoustics 
info@triplaco.be 
www.triplaco.be
www.printacoustics.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven