Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiligheidswaarschuwing voor babykussen

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft een waarschuwing uitgedeeld voor Boppy Hug & Nest babykussen van The Bobby Company (Chicco). Indien de veiligheidswaarschuwingen niet worden opgevolgd, waaronder waarschuwingen tegen het gebruik van het product om zuigelingen te laten slapen en/of het gebruik van het product zonder toezicht van een volwassene, kunnen zuigelingen stikken. Dit omvat situaties waarin baby's kunnen stikken als ze rollen, bewegen of op het ligbed worden geplaatst in een positie die de
ademhaling belemmert, of van het ligbed afrollen op een extern oppervlak, zoals een kussen voor volwassenen of zacht beddengoed, dat de ademhaling belemmert.Om welk product gaat het?

- Boppy Hug & Nest babykussen
- Gedistribueerd in Europa en andere landen (niet in de VS en Canada) vanaf 2016.

Artsana herinnert ouders eraan dat de beste plaats voor een baby om te slapen een stevige, vlakke ondergrond is in een kinderbed, wiegje of campingbedje. Ouders en verzorgers mogen nooit dekens,
kussens, bedbeschermers, of andere items toevoegen aan de slaapomgeving van een zuigeling. Baby's moeten altijd op hun rug te slapen worden gelegd.

Meer informatie:
Chicco
www.chicco.be 

Publicatiedatum: