Jan-Wout Hulstein van meubelfabrikant Asiades kijkt tevreden terug op beursweken

Anderhalf jaar waren er voor meubelfabrikant Asiades geen beurzen. "En dan heb je er ineens drie in twee weken", vertelt eigenaar Jan-Wout Hulstein van het in Apeldoorn gevestigde bedrijf. "Heerlijk om weer met klanten op deze manier bezig te zijn waar ze kunnen voelen, genieten en waar we ouderwets lekker zaken kunnen doen."


Jan-Wout Hulstein met zoon Kevin in de stand op de beurs in Parijs.

Twee weken geleden begon de aftrap voor de groothandel in de Franse hoofdstand met Maison et Objet. "We stonden versteld van de hoeveelheid bezoekers die er waren tijdens de beursdagen. Ook de voorbijgangers die bij ons in de stand kwamen, die we deelden met Mart Visser en House of Sakk."Dat Mart Visser en Asiades het goed kunnen vinden blijkt ook weer tijdens de Amsterdamse designroute GLUE Amsterdam. "We stonden op het hoofdkantoor van Mart Visser met onze collectie. Veel designliefhebbers kwamen langs. En wat werden we blij van het enthousiasme onder de deelnemers, bezoekers en de organisatie. Iedereen moet van dit, voor nog velen onbekende, event weten."

Gisteren was het voor Jan-Wout en zijn team de laatste dag dat ze op de MOW in Duitsland stonden. De vijfdaagse meubelbeurs, die ook door veel Nederlanders wordt bezocht, stond in schril contrast met Parijs. "Tijdens de Maison et Objet waren de gangpaden mega gevuld, hier was dat niet zo."Terugkijkend op de drie beurzen doet de meubelfabrikant met een tevreden gevoel. "Het mooie vonden wij dat de klanten hebberig waren. Iedereen draait lekker en wilt frisse en nieuwe handel, laten we dat nou net kunnen bieden." 
Het beursseizoen is voor nu even gedaan. "Op naar begin volgend jaar waar we weer gaan shinen in Keulen en hopelijk ook in Guangzhou, Jakarta en Highpoint. Maar voorlopig genieten we nog even na."Meer informatie:
Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com    
www.asiades.com    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven