Ronald Slooter van Ultima Bedden:

"Collectie boxsprings is niet alleen completer, maar ook overzichtelijker geworden"

Afgelopen weken, op 12, 13 en 14 september en 20 en 21 september, vond in De Woonindustrie Vakbeurs Slapen plaats. Onder de 25 slaapdeelnemers bevond zich Ultima Bedden, dat verschillende noviteiten toonde. Volgens woordvoerder Ronald Slooter is "de grote en complete collectie boxsprings van Ultima nu nog completer, maar ook overzichtelijker geworden. Om voor de consument en de verkoper meteen duidelijk te maken welke soorten en stijlen er zijn, hebben we de collectie verdeeld in drie typen boxsprings", legt hij uit.


Stefan Fortuin en Ronald Slooter (rechts) poseren tijdens de najaarsVAKdagen in De Woonindustrie op een van de nieuwe boxsprings van Ultima Bedden.

De drie productgroepen zijn:

De Forma collectie
- Deze boxspring is de basis van de Ultima boxsprings. "Met zijn slanke design en mooie belijningen is dit de vriend in iedere slaapkamer. De 19 centimeter hoge boxspring voorzien van extra schouder-, heup- en taillezone geeft precies die ondersteuning die een lichaam nodig heeft.

Forma box.

- Alle stofferingen zijn afneembaar en reinigbaar. Op die manier kan je na jaren lekker slapen het bed aanpassen aan je nieuwe stijl.
- 3 typen hoofdborden maken een set compleet. Zoek je een slank hoofdbord, een wat dikkere uitvoering of de speelse Planum hoofdborden? Het is allemaal mogelijk", aldus Ronald. "En ze zijn allemaal standaard oversized en zwevend gemonteerd."
- Alle matrassen en toppers kunnen op deze sets.

 

Stricta Lana incl voetbord.

Stricta Clavo met witte matrassen.

Stricta Boxspring
"Met de ultra dunne boxspring en de standaard bijgeleverde gestoffeerde plint heb je als consument een echte eyecatcher in je slaapkamer. De subtiele vormgeving geeft extra nadruk op de hoofdborden."
- De hoofdborden Clavo en Lana passen helemaal in deze tijd. De golven van de Clavo en de speelsheid van de Lana maken het een feest om in bed te blijven.
- Het voetbord opnieuw uitgevonden. "Binnen deze collectie maken wij nu een bijpassend voetbord bij het hoofdbord Lana."
- Alle stofferingen zijn afneembaar en reinigbaar. "Op die manier kan je na jaren lekker slapen jouw bed aanpassen aan je nieuwe stijl."


Suprema Diagon.

.

Suprema Check.

Suprema Boxsprings
"Groot, groter grootst. Dat is wat deze collectie zo bijzonder maakt. En niet alleen het uiterlijk, maar ook het sublieme comfort. De extra hoge boxspring met luxe afwerking. Het keerbare Suprema matras met 5 zones en extra schoudercomfortzone. Allemaal voor nog beter slaapcomfort en een nog mooiere kamer."
- Hoofdborden Check en Diagon nemen alle aandacht in je slaapkamer. Extra breed, extra hoog en vooral heel stijlvol.
- Met de keuze uit de toppers met 7 zone natuurlatex en een combinatie van visco schuim met latex geef je een garantie op een opgewekte en uitgeruste dag.

Trendsetter
"Ultima loopt altijd voor op de markt", geeft Ronald aan. "Na als eerste fabrikant een volledig recyclebare matrassenlijn te hebben opgezet met Sleep On Seaqual, hebben we nu de matrassenlijnen van Ultima CumLaude, Havea natuurlatex en de profielmatrassen ook aangepast naar een volledig recyclebare en uitwisselbare lijn. Dit zijn argumenten voor de inkoper, de verkoper en de consument waar je niet omheen kan", besluit hij.

Meer informatie:
Ultima Bedden
tel 078-674 5434
ronald@ultimabedden.nl 
www.ultimabedden.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven