Ambitieuze Chloe Sas van PAJU Design:

"Ik wil wereldspeler worden in kleine outdoor decoratiematerialen"

Niets is te groot voor Choé Sas uit Antwerpen. Met een achtergrond in fashion en liefde voor decoratie, heeft Chloé 3 jaar geleden PAJU Design vanuit een wit blad opgestart. Met een strategische steun van haar partner Christophe Scheyvaerts - Managing Director bij D&M deco - hebben ze afgelopen jaren een sterke groei gekend. Een liefdesverhaal gecombineerd met ambitie bij deze twee dertigers. "Bij sommige onderwerpen moeilijk een compromis te vinden maar uiteindelijk krijg ik het eindwoord", gaf Chloé meteen aan.

PAJU Design is een Belgische merk dat helpt bij het creëren van binnen- en buitenruimtes. ''Geïnspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van de persoonlijke leefruimte, draagt ons merk bij tot een frisse en nieuwe look van de buitenruimte.''


Links Chloe met partner Christophe.

Wereldspeler
Het doel van Chloé is om een wereldspeler te worden in kleine outdoor decoratiematerialen. Deze ambitie heeft ze nog steeds en vertaalt zich op vandaag met 300 winkelpunten in 5 verschillende landen.

"Ik wil de wereld tonen dat België nog steeds sterk is in decoratie na de generatie van Serax, Royal Botania, Ethnicraft die reeds meerdere jaren mee draaien... We zijn als klein land zeker nog niet uitgeblust qua inspiratie", zegt Chloé.

Momenteel ligt de focus op nieuwe outdoor artikelen zoals kussens, poefen en accessoires naast de reeds gekende buitentapijten & buitenkaarsen. Inspiratie halen we uiteindelijk op de zaken waarvan we zelf ondervinden dat het beter kan voor ons doelgroep. "Uiteraard blijft dit subjectief en zijn er reeds ontzettend leuke merken op de markt", aldus een lachende Chloé.

Meer informatie:
PAJU Design
info@pajudesign.com
www.pajudesign.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven