Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arte maakt najaarscollecties bekend

Deze maand presenteert wandbekledingsfabrikant Arte haar vier nieuwe najaarscollecties. Ook de Essentials-reeks wordt uitgebreid met twee nieuwe collecties. Costura is alvast de eerste die het bedrijf bekend maakt, Bojagi, Manchas en Urban maken deel uit van deze lijn.


Bojagi en Urban.

Bojagi

"Bojagi is het resultaat van een traditionele Koreaanse naaitechniek waarbij de stiknaden en het patroon je aandacht vragen. Oorspronkelijk waren het traditionele Koreaanse inpakdoeken gemaakt van stukjes overgebleven stof. De geometrische vormen creëren een onregelmatig patchwork met een open linnen look. Het toon op toon kleurenpallet zorgt daarbij voor een rustig gevoel."

Manchas
"De borstelvlekken geven Manchas een hedendaags en reëel verfeffect. De diagonale lijnen doen dan weer denken aan denim of textiel. Deze twee effecten creëren op een subtiele manier heel wat structuur aan de wand."

Urban
"Het idee van gebruikte zijdestoffen die een tweede leven krijgen aan de wand, ligt aan de basis van de inspiratie. Combinaties van verschillende grote vlakken textiel leveren een frivool en onregelmatig patchwork op. Dankzij de verschillende kleuren met subtiele aquarel toets, een eyecatcher dat je interieur laat spreken." 

Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com

Publicatiedatum: