Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaars van NK Woning- en Projectstofferen

Tijdens de laatste dag van de vakbeurs InCoDa zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.

Kay Winters had niet verwacht dat hij het kampioenschap zou winnen. Het was een ‘pittige opdracht’, zo vertelt Kay. De jonge interieurvakmannen werden gevraagd om een complex patroon te maken van PVC. De specifieke opdracht was bedacht door Dave Amweg, voormalig deelnemer van het NK Woning- en Projectstofferen en dit jaar organisator van het evenement.

Het Deltion College was goed vertegenwoordigd bij het NKWP, alle deelnemers volgen de opleiding woning/projectstoffeerder bij deze ROC in Zwolle. Ze werden aangemoedigd door een legioen klasgenoten en docenten. Toen winnaar Kay werd gevraagd: ‘Hoe trots ben je op een schaal van 1 tot 10?’ reageerde hij stellig met het antwoord: ’11!’

Drie keer winnen
Bij de senioren leek het een gelopen race. Het was voor de winnaar Anno Rijstenbil nota bene de derde keer (!) dat hij de prijs voor beste woning- en projectstoffeerder mee naar huis mocht nemen. Hij won al twee keer eerder.

Winnaars junioren woning- en projectstofferen

1. Kay Winters

2. Marco Makkinga

3. Max Smits

Winnaars senioren woning- en projectstofferen

1. Anco Rijstenbil 

2. Robbie Hoogzaad

3. Rick Kubbinga

Samenwerking
Brancheorganisatie INretail zet zich samen met scholen, ondernemers en fabrikanten in om de opleiding voor Interieurvakman m/v onder de aandacht te brengen. Kijk hier voor meer informatie.

Sponsoren
Het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen is gesponsord door: het Hout- en Meubileringscollege, Bostik, Interfloor, BVP, Koninklijke INretail, Interieur Collectie Dagen, NKWP, Peitsman, Uzin Utz, INTR. Living Interiors, OCS Interiors en Moduleo Design Floors.

Publicatiedatum: