Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubitrend verkoopt onderkomen en tekent huurcontract voor zelfde pand

Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management heeft een groot pand van Meubitrend overgekocht. Het object is gelegen aan de Grevelingenmeer 9 in Oss.
Meubelproducent en -distributeur Meubitrend huurt het gehele pand direct terug. Het logistieke complex bestaat uit drie afzonderlijke units op een terrein van 35.000 vierkante meter. Het biedt 20.600 vierkante meter verhuurbare oppervlakte waarvan 17.250 vierkante meter magazijn en 3.350 vierkante meter showroom- en kantoorruimte.


Het verkochte pand van Meubitrend, aan de Grevelingenmeer 9 in Oss.

Robbert Bakhuijsen, Head of Investment Benelux bij de Edmond de Rothschild REIM in Amsterdam, legt uit: "Deze acquisitie vertegenwoordigt een strategische uitbreiding van het fonds en biedt ons de mogelijkheid om de asset in de toekomst verder te upgraden. Het past perfect in de strategie van het fonds om licht-industriële activa te verwerven op goed bereikbare en verstedelijkte locaties met uitstekende vervoersverbindingen.”

Meer informatie:
Meubitrend
Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss
+31 (0) 412 69 69 69
[email protected]
www.meubitrend.com

Publicatiedatum: