Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Excellence Line tijdens GLUE Amsterdam goed ontvangen

Van 16 t/m 19 september vond het Glue Amsterdam event plaats. In de Concept Gallery liet één van de partners, het Zwitserse premium inbouwapparaten merk V-ZUG, zijn nieuwe Excellence Line zien. "De producten werden goed ontvangen", aldus salesdirector voor Nederland Don Wijnschenk.



De Excellence Line is een nieuwe lijn inbouwovens en combisteamers van 60cm en 45cm hoog, die zich kenmerken door een moderne en intuïtieve bediening. Het smalle bedieningspaneel van slechts 80mm hoog heeft in het midden een in het glas ingeslepen ring, de zogenaamde CircleSlider. Tesamen met de willenkeurig op het aanraakscherm te plaatsen bedieningsapps (bijv. grill, hetelucht, stoom, recepten, combifuncties etc.) zorgt dit voor een schitterend design en een fantastische bediening van de apparaten. Verder is er een keuze om de ovens en combisteamers met een mooie ergonomisch gevormde handgreep te kiezen, of met de AutoDoor. Door een druk op de app op het aanraakscherm gaat de deur van vanzelf open én door nogmaals te drukken weer vanzelf dicht. Een oven of combisteamer zonder greep dus: strakker gaat het niet worden.

Meer informatie:
V-zug
www.vzug.com