Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InCoDa en Niek De Prest gaan online verder samen met Trendz

De fysieke beurseditie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is nog maar net afgelopen, maar de beursorganisatie is nu alweer in volle voorbereiding op de volgende stap: een online trendlezing met trendanalist Niek De Prest. Dit webinar wordt op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur georganiseerd in samenwerking met collega-event vakbeurs Trendz (inkoopbeurs voor home decoration & lifestyle).



“Deze exclusieve trendlezing vond op de maandagochtend tijdens InCoDa plaats, maar voor wie het gemist heeft kan deze sessie ook online bijwonen. Tijdens InCoDa kregen we veel enthousiaste reacties over deze lezing. Wij willen daarom dit mooie verhaal graag delen met de gehele community. Zeker gezien het feit dat niet iedereen aanwezig kon zijn op de maandag van InCoDa”, zegt Gerard van Muijden, marketingcoördinator InCoDa.



Tijdens InCoDa werden ook enkele voorbeelden van de collecties van de exposanten gepresenteerd in de Welcome Area. De collecties van onder andere Arte-HookedOnWalls, BerryAlloc, Blend Window Fashion, BN Walls, Decoline, ELTi textiles, Gustav Gerster, Phenomena Agenturen – Donkersloot, TFD Floortile, Van Sand, Vivafloors en Vyva Fabrics. De styling van deze trendpresentatie werd verzorgd door stylist Yvonne Teijgeman. Van Muijden: “Die inspiratie gaan we nu ook online delen. Niet alleen met onze community van InCoDa, maar ook voor de achterban van onze inkoopbeurs Trendz.”

Trendanalist Niek De Prest licht alvast een tipje van de sluier op over haar online trendlezing: “Alleen een ingrijpende gebeurtenis kan ervoor zorgen dat mensen hun gedrag plots gaan veranderen. Ik noem een dergelijke gebeurtenis een wildcard. De pandemie is een mooi voorbeeld van zo’n wildcard. Ze heeft een behoorlijke invloed op onze manier van wonen en werken, maar wie trends analyseert weet dat een trend nooit zomaar uit het niets ontstaan. Denk maar aan thuiswerken. Echt nieuw is dat niet. De zogeheten ‘digital nomads’ doen het al vele jaren. Ze werken waar en wanneer ze willen. Maar het bleef bij een niche tot de pandemie daar verandering in bracht. Vandaag zijn de meesten onder ons een soort digitale nomaden. Ook de vlucht naar het platteland is een mooi voorbeeld en zo zijn er nog heel veel andere. Op tijd deze trends begrijpen en er op inspelen, dat is de kunst en het geheime ingrediënt van wie succesvol is.”



Het webinar met Niek De Prest wordt live uitgezonden op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur. De sessie is vervolgens terug te bekijken tot maandag 22 november. Tijdens dit webinar raakt Niek De Prest vier facetten aan die met 'tijd' te maken hebben en die onze manier van wonen, leven, verlangen en samenzijn beïnvloeden.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze link.

Meer informatie:
Trendz Vakbeurzen
www.trendzvakbeurzen.nl

Interieur Collectie Dagen
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: