Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Scirocco presenteert nieuwe radiator

Twee zielen die samenkomen in één enkele radiator. Scirocco H mengt licht en warmte om leven te geven aan Starlight, een designradiator die bestaat uit een dunne stalen plaat met een LED-verlichtingssysteem dat volledig in de structuur is geïntegreerd.De kronkelende vorm, ontworpen door Franca Lucarelli-Bruna Rapisarda, met gebogen uiteinden en afgesloten door twee elegante stalen cirkels, werd ontworpen om te herinneren aan oude perkamenten.

Hij is beschikbaar in één enkele afmeting van 350 mm x 1550 mm en is verkrijgbaar in de 67 kleuren van het Scirocco H-kleurenboek, zowel éénkleurig als tweekleurig, waarbij de laatste optie, dankzij de gegarandeerde warmwitte verlichting van de 3000 lumen van de LED-lampen, een verrassend esthetisch effect geeft.

Met hydraulische of elektrische bediening is Starlight de ideale radiator om elke omgeving verfijnd en comfortabel te maken, dankzij het zachte licht en de hoge thermische efficiëntie. De uitrusting (optioneel) wordt vervolledigd door de draadloze programmeerbare digitale kamerthermostaat.

Meer informatie:
Scirocco
www.sciroccoh.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven