Gemeo introduceert Rakin in 'trendy' kleuren

Gemeo, dat servies en bestek aanbiedt, introduceert een nieuwe besteklijn. Rakin is verkrijgbaar in twee kleuren: goud en zwart. Er is bewust gekozen voor deze twee kleuren. Goud en zwart zijn, volgens oprichters Pieter en Jeroen Gysels, vandaag de dag trendy, waardoor de vraag enorm is.De tweelingbroers vertellen: "Zoals alle collecties hebben we ook hier een nieuwe Portugese jongensnaam gegeven aan onze nieuwste besteklijn. Dit bestek is ontwikkeld met het gedacht een meer alledaags bestek op de markt te brengen, naast onze Serwa en Gabor lijn. We hopen dan ook dat dit bestek met open armen zal ontvangen worden en dat onze nieuwe baby, Rakin, kan uitgroeien tot een volwassen jongeman."

De naam Gemeo is afkomstig uit het Portugees wat tweeling betekent. "Bij het zien van de foto begrijpt u wellicht direct waarom. Wij, Pieter en Jeroen Gysels, hebben een passie voor eten en mooi gedresseerde borden. Als beide industrieel ingenieurs weten we als geen ander productieprocessen te evalueren en zo de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden tegen zo laag mogelijke prijzen."


Tijdens de afgelopen editie van Maison et Objet in Parijs, introduceerde Pieter Gysels (met broer Jeroen, niet op de foto) het nieuwste gezinslid. 

Meer informatie:
Gemeo
Kromvendreef 7
2900 Schoten
+32 496 08 06 28 (Jeroen)
+32 496 08 07 29 (Pieter)
Info@gemeo.eu
www.gemeo.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven