Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe herfst/winter collectie 2021 Yumeko

De nieuwe herfst/winter collectie van Yumeko ‘Omarming’ is gebaseerd op een liefdevolle omarming van al wat is; de wind waait zoals die waait, de bladeren verkleuren en dwarrelen wiegend naar de grond. De ontwerper, Maartje Mastboom, eert met haar nieuwe collectie een aantal klassiekers en kleuren uit het reeds bestaande palet, met extra aandacht voor ambacht en handwerk. Zo zien we diepe, natuurlijke herfstkleuren als Terracotta, Dark Olive en Blush Rose. Daarnaast heeft Yumeko in samenwerking met The Knitwit Stable plaids ontwikkeld, gebreid in Nederland van duurzame wol.



Klassiekers

Tijdloze klassiekers zoals een ruit en een chambray zijn uitgevoerd in moderne, duurzame materialen, in het milieuvriendelijke
katoen Tencel. Zo is er een ruit van katoen Tencel in Blush Rose in combinatie met een chambray – een oude weeftechniek
waarbij een gekleurd garen en een wit garen de stof samen een subtiel, speels effect geven. De klassieke streep in flanel is nu
ook verkrijgbaar in Stone Brown.



Kleuren
Er zijn nieuwe, herfstige kleuren zoals Terracotta en Mauve in percal katoen. Ook hier betreft het een lichte uitbreiding van Yumeko’s bestaande kleurenspectrum. Zo is er de Red Velvet in een superzachte kwaliteit flanel en een Dark Olive in katoen satijn. Verder zijn er vijf verschillende double faces in percal katoen toegevoegd. Door nieuwe combinaties te maken met bestaande kleuren, ontstaan er nieuwe paletten, zoals de Sandy Blush in katoen satijn. In percal zijn deze vooralsnog alleen verkrijgbaar als éénpersoonsformaat.



Producten
Nieuw in het assortiment is een  haarhanddoek. Een handdoek die makkelijk om het hoofd kan worden geknoopt na een wasbeurt. Deze is gemaakt van restmateriaal dat ontstaat bij de productie van het badgoed van Yumeko en is verkrijgbaar in Pure White, Warm Taupe en Dark Grey.

Meer informatie:
Yumeko
www.yumeko.nl 

Publicatiedatum: