Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleur van 2022 bekend gemaakt door Flexa

Eerder werd aangekondigd dat deze week Flexa de kleur van het jaar bekend zou maken. Het bedrijf heeft deze gisteren onthuld. De Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies, is de frisse wind waar velen op hebben gewacht. Een lichte, luchtige en optimistische tint die de grenzeloze lucht om ons heen weerspiegelt. Naast de vier ondersteunende paletten: Workshop, Greenhouse, Studio en Salon, zorgt het voor positieve sferen en een frisse nieuwe look in het huis. 


De Kleur van het jaar Bright Skies.

Hoe wordt de kleur van het jaar gekozen?

"Elk jaar nodigen we een team van internationale designexperts uit om hun idee├źn te delen en samen inzicht te krijgen in de tijdsgeest en de trends van het moment die van invloed zijn op onze manier van leven. Onze kleurspecialisten van het Flexa ColorLab kiezen vervolgens een kleur die het hoofdthema tot leven brengt. Hier is een kijkje achter de schermen van hoe we tot Bright Skies zijn gekomen."

Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl 

Publicatiedatum: