Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw inspiratieboek Casala

Casala presenteert een nieuw inspiratieboek met een uitgebreide inkijk in de collectie kwalitatief hoogwaardig projectmeubilair. In het 150 pagina’s tellende naslagwerk komen naast de bekende, succesvolle Casala modellen ook de nieuwste producten aan bod. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan Casala’s rijke historie, circulaire activiteiten en gebruikte materialen & finishes.



Nieuwe inzichten voor inrichters en architecten
Het inspiratieboek is zowel in hard copy als download via de website verkrijgbaar. Sales Director Frank van der Winkel zegt hierover: “In de tijd dat er veel online gebeurt, vinden wij een gedrukt inspiratie boek nog steeds van toegevoegde waarde. Het geeft immers in één overzichtelijk document een actueel overzicht van de complete Casala collectie en toepassingen in de praktijk. Hiermee geven wij professionals nieuwe inzichten voor de toepassing van Casala projectmeubilair in hun concepten en projecten.”

Over Casala
Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. "Design linked to Functionality is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt." 

Meer informatie:
Casala
www.casala.com 

Publicatiedatum: