Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

La Aurelia start woonseizoen met nieuwe collectie en multimedia tour

"Klanten kunnen middels een QR code informatie verzamelen van producten"

La Aurelia is klaar voor een nieuw seizoen en presenteert vanuit haar Brand Boutique in het ETC Design Center nieuwe designs, tools en producten.Multimedia tour
Met een online multimedia tour kan men vanaf heden de collecties en diensten van La Aurelia verkennen. In de Brand Boutique zijn wallpapers voorzien van QR codes die veel informatie bieden aan de bezoeker. Het is dé manier om alle maatwerk mogelijkheden te ontdekken die de studio voor klanten kan ontwerpen. Door een QR-code te scannen met de camera van een mobiele telefoon, volgt een rondleiding door unica wanddesign oplossingen.

Dankzij deze codes voorziet La Aurelia haar bezoekers van kennis en inspiratie op maat.Uitbreiding met Luxury Carpet
Trots is het team op het nieuwste product: hoogpolig geweven Luxury Carpet. Enkele jaren geleden introduceerde La Aurelia al het PVC Luxury Carpet als cross-over met de bestaande wallpaper collecties. Deze 2 mm hoge kunststof bedekking kent men inmiddels als een zeer praktische en onderhoudsvriendelijke vloerdecoratie.

Door de uitbreiding met het hoogpolig geweven Luxury Carpet, biedt La Aurelia nu ook een warm, zacht en comfortabel product. Het Luxury Carpet is 11 mm hoog, gemaakt van topkwaliteit getufte garens met zeer hoge dichtheid en is blind gebandeerd. Verkrijgbaar in de standaard maten Ø 250 cm en Ø 350 cm. De totale range van La Aurelia ontwerpen kan worden uitgevoerd als hoogpolig carpet om comfort en uniek karakter toe te voegen aan het interieur.

Nieuwe designs
La Aurelia heeft in de afgelopen periode nieuwe wallpaperdesigns gereleased, in o.a. barok-sfeer, florals en botanisch met een ‘golden touch’. Het zijn exclusieve, unica statements met diepe, warme tinten,  die de luxe sfeer in het interieur verhogen.

Beursdagen
19 september: Consumenten Inspiratie Dag (speciaal voor de consument)
20-21 september: Design Experience Days (alleen voor de interieurprofessional)

Meer informatie:
La Aurelia
www.la-aurelia.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven