Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tedee smart lock werkt samen met Apple HomeKit

Tedee kondigt met trots aan dat het slimme slot van het merk nu compatibel is met het Apple HomeKit smart home-systeem. Nieuwe functionaliteit maakt de bediening van tedee mogelijk via de Home-app en het vragen van Siri op ingeschakelde apparaten, inclusief een slim slot in geautomatiseerde scènes en het delen van toegang.
De langverwachte functie wordt geïntroduceerd in de nieuwste firmware-update, achterwaarts compatibel met alle bestaande tedee smart locks. De integratie maakt volledige HomeKit-functionaliteiten mogelijk zonder de noodzaak van een tedee smart bridge. "We hebben een belofte gedaan om tedee smart lock te laten werken met Apple HomeKit. Nu leveren we niet alleen, maar maken we het gemakkelijk en gratis - een regelmatige firmware-update", zegt Grzegorz Chuchra, CEO, Tedee. "We hebben ons R&D-team tot het uiterste gedreven om deze enorme verandering zo moeiteloos mogelijk te laten verlopen. Het heeft niet alleen invloed op nieuwe gebruikers, maar op alle tedee-sloten die al op de markt zijn - en op duizenden deuren."

Apple HomeKit-certificering is een langdurige verificatie in meerdere stappen als een apparaat naadloze prestaties garandeert met beveiligingsspecificaties, hardware-oplossingen en softwarebetrouwbaarheid. Na meer dan een jaar in de maak te zijn geweest, is HomeKit-compatibiliteit nu beschikbaar met slechts een klik in de tedee-app. De nieuwe functie vereist geen tedee smart bridge en heeft geen invloed op de prijs van het product.

"We zijn zo blij dat we compatibel zijn met Apple HomeKit - en ons voegen bij de beste merken op de smart home-markt", zegt Chuchra. "Met tedee, dat eenvoudig aan de Home-app kan worden toegevoegd, kunnen gebruikers hun deurslot bedienen met de interface waar ze van houden, Apple Watch, of door Siri te vragen op ingeschakelde apparaten."

De Apple HomeKit-certificering bouwt voort op een uitgebreide reeks van tedee's smart home-integraties, waaronder Google Home, Amazon Alexa, Homey, Fibaro, Consolomio, eedomus en Grenton.

Meer informatie:
Tedee 
www.tedee.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven