Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Equilibre Interiors opent deuren voor bezoekers tijdens GLUE Amsterdam

Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.



De jacht begint al op de Instagram. Hier staan de belangrijkste ‘pieces uniques’ – de persoonlijke buit van interieurontwerper Scarlett van Ketwich Verschuur – in de digitale etalage. Uitgelicht met de details en het verhaal, maar zonder prijsvermelding. Dat het hier om zeldzame stukken gaat, is duidelijk: imposante lampen en gesigneerde Murano vazen, een voluptueuze Cadaques Sofa nieuw bekleed met een luxe witte bouclé, royale modernistische sculpturen, twee kamer hoge Orangerie Window spiegels, een spectaculaire set 70’s Peacock Wicker Chairs, een gigantische 70’s Clam Shell te gebruiken als champagne cooler … enig bij die vintage Yves Saint Laurent shirt dress die op een bescheiden rekje naast een ongebruikelijke Scandinavisch design kaptafel prijkt.

De vergelijking met Les Puces in Parijs is natuurlijk een knipoog, maar de sfeer die het oproept past perfect bij de schatten die Scarlett en haar team weten te bemachtigen. Hier vind je de statement pieces uit alle stijlperioden en designculturen die je interieur een exclusief karakter geven, uitgesproken objecten die je hart een sprongetje doen maken telkens als je ze ziet. Daar moet het volgens Equilibre Heritage ook om gaan, en dat verdient persoonlijk contact, via insta messenger of in persoon op locatie. Wat met zo veel liefde en plezier is samengebracht komt wat de ontwerpster betreft liefst precies op de juiste plaats terecht. Onder het mom van ‘Good things come to those who wait’ neemt Equilibre Heritage bovendien graag persoonlijke zoekopdrachten aan. “Het is een sport, topsport soms om unieke stuks met een goed verhaal te vinden”, aldus Scarlett, “Vintage will not save the world… but it damn sure makes it look good.’ Het leven is veel te ongrijpbaar en fascinerend om het puur en alleen in het materiële uit te willen drukken, maar wie cultuur, schoonheid en kwaliteit waardeert leeft in mijn ogen altijd een rijker leven. Savoir vivre is je omgeven met wie en wat je gelukkig maakt. Et voilà!”

Equilibre Heritage is tijdens GLUE Amsterdam te bezoeken tussen 12.00 en 18.00.

Meer informatie:
Equilibre Heritage
Chrysantenstraat 8A 
1031 HT Amsterdam
info@equilibre-heritage.com 
www.equilibre-heritage.com 

Publicatiedatum: