Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

MOW start over enkele dagen...

Op 19 september gaan de deuren in Messezentrum Bad Salzuflen open voor de M.O.W. 2021 voor alle kopers, strategen en eigenaren van de Europese meubelhandel. Meer dan 400 exposanten uit 30 landen zullen objecten tonen die in de toekomst on- en offline verkoopopbrengsten, aankoopprikkels en frequentie zullen genereren voor alle inrichtingssectoren in het midden van de markt.

Let op: iedereen moet zich vooraf online registreren op www.mow.de.  Voor toelating gelden de volgende regels: de Duitse “3G-regels” d.w.z. hersteld, ingeënt of getest. Covid19-sneltests of PCR-detectietests van erkende testcentra zijn slechts 48 uur geldig. Relevante vaccinatie-, herstel- of testkaarten dienen op verzoek te worden getoond. Verder zijn de beproefde "AHA-regels", d.w.z. afstand, hygiëne, gezichtsmasker, van toepassing. In hal 6 is een testcentrum ingericht.

Inkoopverenigingen, ketens, distributeurs van conventionele meubels, studio's, zelfbedieningsbedrijven/discounters, jonge woonhuizen, postorderhuizen, bouwmarkten en doe-het-zelfzaken, food- en non-foodmarketingbedrijven, on-liners - iedereen die meubelen op de markt brengt op professionele wijze kijken reikhalzend uit naar de MOW 2021. Met de lockdown van het afgelopen anderhalf jaar heeft wonen en inrichten een nieuwe betekenis gekregen. Je eigen appartement is niet langer alleen je huis maar wordt steeds meer kantoor en tegelijkertijd restaurant, school en speeltuin. Multifunctionaliteit, flexibiliteit en technologie zijn bijzonder belangrijk om aan verschillende eisen te voldoen en last but not least ook duurzaamheid en welzijn voor de balans tussen werk en gezin. De exposanten van de M.O.W. 2021 zal deze uitdagingen aangaan met veelzijdige aanbiedingen en de vraag naar interessante meubels en assortimenten op bestelling realiseren. De ontwikkelingsafdelingen van deze industrie hebben dit de afgelopen maanden geweldig gedaan. Veel exposanten kondigen bijzondere innovaties en nieuwe producten aan die beschikbaar zijn en besteld kunnen worden op de M.O.W. Bovendien bieden actuele onderwerpen als prijsstelling, leveringsketens, transport, grondstoffen en inkoop boeiende gespreksonderwerpen voor persoonlijke ontmoetingen.

De ruim 400 exposanten zullen de positieve energie van deze sector gebruiken om op de beurs het verschil te maken. De helft komt uit Duitsland, de andere helft uit het buitenland. Naast Duitsland vertegenwoordigen de volgende landen de meeste exposanten op de M.O.W. onder de 30 landen: Polen, Nederland, Denemarken, Italië en Turkije. Door de aanhoudende pandemie is Europa dit jaar met meer exposanten vertegenwoordigd en Azië in vergelijking met slechts enkele. Het spectrum varieert van de wereldspeler tot het kleine label.

“Vanaf 19 september staat Bad Salzuflen vijf dagen lang in het middelpunt van deze sector”, stellen Bernd Schäfermeier en Andreas Reibchen, de directeuren van Messe Ostwestfalen, verheugd. “We zullen zeker een bijzonder aantrekkelijke M.O.W. aanbieden dit jaar. De goede deelname van exposanten onderstreept nogmaals het belang van de M.O.W. voor het midden van de markt. De economische betekenis van wonen en inrichten is groot. Laten we van deze beurs een succesfactor maken voor deze branche. We kijken er naar uit je te ontmoeten!"

www.mow.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven