Stylist Choice kidscollectie MONDiART goed ontvangen

Afgelopen zondag was het zover, de lancering van de Stylist Choice kids collectie tijdens showUP. De presentatie van drie minicollecties voor de allerkleinsten (0-12 jaar) werd door de bezoeker van de tradeshow enthousiast ontvangen.


De stylisten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen en Wieke Harting hebben wederom hun creatieve handen ineengeslagen.

Totaalconcept voor de kinderkamer

Na een succesvolle lancering van het label Stylist Choice is het team van 5 stylisten wederom aan de slag gegaan om een nieuwe collectie samen te stellen. Deze keer draait het volledig om de kinderkamer. Het unieke aan deze collectie is dat er drie totaalconcepten geboden worden: met wall-art, vloerkleden, kussens en zelfs een kekke zitzak, stijl je eenvoudig je kinderkamer in één van de drie thema's.Vrolijke en kleurrijke collecties
"Deze vrolijke en kleurrijke collectie is opgebouwd uit drie minicollecties met elk een eigen aansprekend verhaal: Great Adventure, Beyond Stardust & Jungle Fever. De drie collecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur, print en materiaal. Door voor drie verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan en kunnen we binnen een thema verschillende leeftijden bedienen."

Op maat gemaakt
De stylisten Lotte Nijkamp, Petra Sloot, Mirjam du Maine, Ineke Van Leijsen en Wieke Harting hebben wederom hun creatieve handen ineengeslagen. Bij de ontwikkeling van deze kidscollectie zijn ze echt aan het ontwerpen geslagen. Hierbij werd ook eigen beeldmateriaal gebruikt. Prachtige natuurfoto’s die tijdens een vakantie gemaakt zijn, werden nu gebruikt om nieuwe patronen te creëren. Nieuw is een artwork geprint op bont, waardoor de afgebeelde leeuwenkop ineens letterlijk aaibaar wordt! Daarnaast gebruiken we honingraatkarton als drager van een planetenstelsel, zodat dit gemakkelijk aan wand of plafond van de kinderkamer bevestigd kan worden. Elke minicollectie heeft een zitzak gemaakt van een stevige, maar heerlijk zachte velours, en drie sierkussens om het totaalplaatje mee af te maken.Stylist Choice 
Vorig jaar maart onthulde MONDiART de Stylist Choice collectie, die in samenwerking met vijf individuele stylisten, allen aangesloten bij beroepsvereniging BNS Crisp, is ontworpen. Het beoogde doel van deze samenwerking was om uit het enorme aanbod van MONDiART op basis van een vijftal thema’s artworks te cureren én zelf enkele artworks te ontwikkelen. Door het ongeremde enthousiasme van dit team unieke dames werd het doel ver overschreden en is Stylist Choice een collectie ‘die je niet mag missen’ geworden. 

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven