Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De Woonindustrie bomvol met collecties op mooi niveau komende VAKdagen

Voor De Woonindustrie (DWI) staat de komende weken twee belangrijke events op de agenda. Ten eerste zijn dat de najaarsVAKdagen, ten tweede de Consumentendag, die komende zondag (12 september) weer op de agenda staat. DWI koos ervoor om de twee vorige edities niet door te laten gaan vanwege covid-19. Gelukkig weet de klant altijd al wel op de maandag de weg naar het inkoopcentrum te vinden, omdat ze op die dag mee kunnen met winkeliers, stylisten, interieurarchitecten etc. Daar wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. DWI hield in de afgelopen coronaperiode sowieso de deuren open voor bezoekers die op afspraak naar een van de ruim 160 exposanten wilden komen.


Een blik in het atrium van De Woonindustrie.

Volgens Jan Hogenkamp van DWI loopt het aantal inschrijvingen voor de VAKdagen en Consumentendag inmiddels gestaag op. Met zo'n 190 interieurmerken zit het inkoopcentrum bomvol. Die maken zich op voor de najaarsVAKdagen, gepland op 12, 13 en 14 september plus 20 en 21 september. "Iedereen is hard aan het werk om de stand helemaal op orde te krijgen. Veel partijen hebben kosten noch moeite gespaard. We zijn heel tevreden hoe het ervoor staat. Ook het gevoel voor de komende weken is goed. Iedereen wilt nieuwe spullen zien. Niet alleen de consument, ook de professional", geeft Jan aan.


Jan en Wanda Roosenburg van JWR Bedden showen op de komende editie de nieuwste ontwikkeling op het gebied van slaapcomfort van Röwa.

Vakbeurs Slapen

In het Nieuwegeinse B2B-inkoopcentrum, dat een vloeroppervlakte heeft van 35.000m2, wordt op de tweede verdieping Vakbeurs Slapen gehouden. Samen met de vaste exposanten geven zo'n 25 partijen acte de présence, waaronder Hasena, Boxspring Design, Van Landschoot, Henson Design, Axelsson, Adova, Cox, Somnus, Harrison Spinks, RUF Betten, Keywest Bedding, Poseidon, Tekvor Care, Acro Bedding, Equilli, Redcorner beds, QBoxx, Technogel, Confortluxe, BEKA, Swissflex, Rowa, Ultima, Van Os, Bedding Concepts, Hypnos, Viking, Dauny, Kreamat, Recor en Velda.

Bezoekers worden op een ontbijtje getrakteerd, verzorgd door de organisatie. Inmiddels zijn al de nodige afspraken ingepland. Volgens Jan is de saamhorigheid onder de slaapdeelnemers groot. "Dit slaapevent vraagt om continuïteit", blikt hij alweer vooruit.

Hij is verder blij met het feit dat er her en der weer de nodige beurzen in de interieurbranche gepland staan of inmiddels met veel succes achter de rug zijn. "Het zorgt ervoor dat de (potentiële) bezoeker niet langer twijfelt om de VAKdagen te bezoeken vanwege covid-19 gerelateerde redenen."

Interieurprofessionaldag
De Woonindustrie is ook al volop plannen aan het maken voor na de VAKdagen. Elke eerste maandag van de maand is het Marketday XL (van 10.00 - 17.00 uur). Die van 4 oktober staat in het teken van interieurprofessionals. In samenwerking met BNS Crisp (beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist) en NIA Academie, dat zich inzet voor de professionalisering van de interieurbranche door middel van onderwijs. Op die 4e oktober worden verschillende workshops gehouden. Ook komt er een spreker die ingaat op de actualiteiten.

Project & Interieur
Een maand later, ook weer op de eerste Marketday XL van de maand, in dit geval november, gaat De Woonindustrie een extra dag organiseren voor projectinrichters, gericht op de contractmarkt. Deze krijgt als thema Project & Interieur. Hiermee wordt ingespeeld op de toenemende behoefte van interieurbedrijven om (ook) de groeiende projectmarkt te betreden. "Steeds meer partijen zoeken, naast de winkeliers, naar extra afzetkanalen. Hoe mooi is het niet als je 100 stoelen of 1000 schilderijen extra kan wegzetten."

Uiteraard kun jij je als leverancier ook aansluiten bij De Woonindustrie. Voor meer informatie, ga naar www.dewoonindustrie.nl 

Aanmelden voor de Vakdagen kan hier.

Tijdens het VAKevent wordt er mede dankzij een bijdrage van alle exposanten weer voor een gratis catering gezorgd. DWI hoopt de interieurbranche dan ook weer in de volle breedte te mogen ontmoeten de komende tijd.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven