Four Seasons Collection te zien op ETC Design Expercience-dagen

Belliny geeft masterclass voor 12 personen weg

Geïnspireerd op de vier seizoenen zijn er vier boeken samengesteld waarbij stof en leer in bepaalde kleurstellingen zijn gecombineerd. Ieder seizoen een andere mood en behoefte aan andere kleuren. De nieuwe samengestelde collecties zijn te zien op de komende ETC Design Expercience-dagen, die op 20 en 21 september plaatsvinden.

Daarnaast verzorgt Belliny in oktober in samenwerking met Conanti een masterclass voor 12 personen. Deze vindt plaats op maandag 11 oktober (van 10.00-12.00 uur), donderdag 14 oktober (13.00-15.00 uur) en vrijdag 22 oktober (13.00 - 15.00 uur). Tijdens de ETC Design Expercience-dagen geeft Belliny deze masterclass weg.Om te kijken naar de kleuren die elk seizoen veranderen, hebben zij vanuit die invalshoek gekeken naar de kleuren welke de natuur ons laat zien. Daardoor is er een pallet ontstaan waarbij de structuren, materialen en kleuren op elkaar aansluiten. Belliny geeft aan dat de komende editie extra speciaal is. Zo geeft het bedrijf uit Huizen een masterclass weg voor 12 personen. "De masterclass bevat alle informatie over leer en stof over productiemethoden, alle in- en outs wat je moet weten bij het voorschrijven/verwerken van deze prachtige materialen. Er is steeds meer kennis benodigd om de klant van het juiste advies te voorzien. Vandaar we voor iedereen die nog nooit met onze materialen gewerkt heeft een kick-start door middel van de Masterclass."

De masterclass zal plaatsvinden in oktober met een duur van ongeveer anderhalf uur. Na afloop ontvangen de gelukkigen een gevulde goody-bag t.w.v. 200 euro.


Mensen kunnen meedoen door Belliny te bezoeken op de ETC dagen en in te schrijven via deze link.

Meer informatie:
Belliny
Achterbaan 89
1271 WR Huizen
06 24 999 303
info@belliny.nl
www.belliny.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven