Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Award voor Beaulieu International Group

B.I.G. YARNS kondigt met trots het behalen van een FM Global 'Highly Protected Risk' Achievement Award (HPR Award) aan voor haar garenproductiefaciliteit in Komen, België.De HPR Award wordt toegekend door verzekeraar FM Global, de verzekeringspartner van Beaulieu International Group sinds vijf jaar in hun voortdurende toewijding aan property loss prevention. Een wereldwijd team van ingenieurs richt zich op de bijstand en bescherming van de activa van B.I.G. en helpt de groep om een hoger niveau van risicobescherming te bereiken. De FM Global beoordeling houdt rekening met de uitvoering van maatregelen ter bescherming tegen brand, natuurlijke gevaren, mechanische storing van machines en ook cyber risico's. Het lokale team heeft de afgelopen vijf jaar hard gewerkt om alle aanbevelingen van FM Global uit te voeren.

Emmanuel Colchen, General Manager B.I.G. YARNS, licht toe: "Het behalen van de prestigieuze HPR Award erkent de inzet van de teams bij B.I.G. YARNS en de bredere Beaulieu International Group voor proactief risicobeheer en rampenplanning om de veiligheid en bescherming van onze werkplekken te garanderen. De bescherming van onze eigendommen is een sleutelelement dat ons in staat stelt onze klanten in veeleisende sectoren zoals de automobielsector, de commerciële contractsector en de residentiële vloerbekledingssector bedrijfscontinuïteit te bieden".

De productiefaciliteit van B.I.G. YARNS in Komen is de vijfde fabriek van B.I.G. die de HPR-status heeft gekregen - het hoogste niveau dat een fabriek kan bereiken voor brandpreventie en -bescherming.
De Yarns-divisie van Beaulieu International Group behaalde in 2017 de HPR-status voor haar andere Europese vestiging in Comines, Frankrijk.

Meer informatie:
Valérie Bouckaert
Beaulieu International Group
+32 477 82 05 13
valerie.bouckaert@bintg.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven