Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurmerk lanceert collectie herdenkingsobjecten

Al ruim 365 jaar ontwikkelen de ontwerpers en schilders van Royal Delft stijlvolle designs en productlijnen. Voor het eerst in de geschiedenis van het interieurmerk, lanceert Royal Delft een collectie herdenkingsobjecten: de Memento Blue Collection. De eerste lijn binnen deze collectie bestaat uit 12 vormgegeven pebbles, met respect en liefde gemaakt en beschilderd door de ambachtslieden en meesterschilders van Royal Delft. De lijn is sinds vorige week te verkrijgen via de website.



Royal Delft heeft een jarenlange traditie op het gebied van herdenkingsdesign voor bijzondere gebeurtenissen en belangrijke persoonlijke momenten, zoals recent het Herdenkingsbord voor 75 jaar vrijheid. Binnen de Memento Blue Collectie creëert Royal Delft, in lijn met deze herinneringstraditie, producten die passen bij de emotionele behoefte om op een stijlvolle manier een dierbare te gedenken. De allereerste lijn van producten binnen deze urnencollectie is de Memento Blue Pebbles. De Memento Blue Pebbles zijn licht en handzaam en nodigen uit om vast te houden en te koesteren door hun organische vorm en stijlvol vormgegeven design. Een kunstobject voor in je interieur met een zeer speciale betekenis.



Joffrey Walonker, Design Manager bij Royal Delft, creëerde samen met zijn creatieve team de collectie die bestaat uit 12 unieke ontwerpen. Joffrey Walonker: ‘Gedurende mijn carrière als ontwerper heb ik diverse producten ontwikkeld ter gelegenheid van bijzondere levensmomenten zoals geboortes en huwelijken. Met de ontwikkeling van de Memento Blue Collectie is er een mooi coming of age project ontstaan. Ik ben er bijzonder trots op dat onze designs nu ook van waarde kunnen zijn binnen de traditie van herdenken. De stijlvolle designs gaan prachtig op in het hedendaags interieur en vormen een memorabel en waardig aandenken aan een dierbare.’

Meer informatie:
Royal Delft
www.royaldelft.com

Publicatiedatum: