Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vloerenproducent kreeg opdracht gegund mede dankzij Cradle2Cradle certificering

Het Conscious Hotel Westerpark is het eerste 100% elektrische hotel. Het vierde hotel van deze duurzame hotelketen draait volledig op Nederlandse windenergie.
Conscious hotels benaderde vloerenproducent Senso om mee te denken in het concept met onze naadloze vloer- en wandafwerking voor alle 90 kamers. Belangrijk voor de keuze om deze opdracht aan ons te gunnen zijn onze Cradle2Cradle certificering, mogelijkheden voor maatwerk en onze omvang en daarmee gepaard gaande flexibiliteit.De oprichters van Conscious Hotels, Marco Lemmers en Sam Cohen doen al jaren hun best voor de planeet. "Dit doen we niet door gasten te wijzen op klimaatverandering, maar door ze te verleiden en te laten genieten in een van onze duurzame ontmoetingsplekken. Onze vierde Amsterdamse vestiging op het terrein van de Westergasfabriek is in alle opzichten de overtreffende trap en een showcase van onze kernwaarden eco-sexy, big smiles."Bar-restaurant
In hetzelfde pand opent ook een bar-restaurant waar de hele dag biologische happen en dranken worden geserveerd en waar ’s avonds een gevarieerde programmering plaats zal vinden. In de lobby van het hotel bij Conscious Café worden biologische producten en eco-artikelen verkocht; alles wat nodig is voor een dag in het park. Iets anders is het Sticky Fingers restaurant in hun andere hotel, The Tire Station, waar de bezoeker even een guilty pleasure kan nuttigen.Meer informatie:
Senso
0317 - 614 496
info@senso.com
www.sensovloeren.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven