Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Met slaapmerk Q-Boxx wordt met succes aan de weg getimmerd

Redcorner zoekt agentuur met ervaring die thuis is in de Nederlandse interieurbranche

Redcorner is sinds de jaren '90 producent van meubelen. Met het slaapmerk Q-Boxx wordt met succes aan de weg getimmerd. Al zo'n 12, 13 jaar is de Poolse fabrikant actief in België. Inmiddels heeft de producent ook vaste voet op Nederlandse bodem gekregen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, is het bedrijf op zoek naar een agentuur. "Het liefst een handelsagent met ervaring die helemaal thuis is in de Nederlandse interieurbranche. Een agentuur met een groot netwerk", vertelt woordvoerster Anna Lewandowska van Redcorner. 

Anna Lewandowska van Redcorner, waaronder het boxspringmerk Q-Boxx valt.

De eerste jaren werkte Redcorner onder aanneming voor Belgische producenten zoals Hima, Mecam groep, ConfortLuxe en Duo. "Door evolutie van de meubelsector hebben wij beslist om de verkoop in
eigen handen te nemen. Sinds 13 jaar ontwerpen en produceren wij zelf onze moderne boxsprings. Die worden gemaakt van massieve frames met bonell of pocket inside."

Concurrerende producten
"We willen in het middensegment de best mogelijke kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs. Een boxspring die bereikbaar is voor elke consument. Om dit mogelijk te maken werken wij constant samen met leveranciers om de beste kwaliteit te optimaliseren. We staan garant voor onze boxsprings; maken concurrerende producten met de mooiste stoffen, met prachtige stiknaden enz. Op kwaliteit, daar leggen we zeer de nadruk", vertelt Anna.

Private label
"Winkeliers, detaillisten, retailers enz. kunnen ook kiezen voor een private label, zodat ze met een eigen huismerk aan de weg kunnen timmeren zonder dat consumenten die op naam op internet kunnen vergelijken. Onze producten zijn altijd up to date, de afwerking tiptop in orde", besluit ze.

De beddenfabrikant neemt in De Woonindustrie deel aan de komende VAKdagen. Geïnteresseerde agenten kunnen zich daar melden. Of anders via de mail of telefoon contact zoeken.

Meer informatie:
Redcorner
0032 477 391 364
offce@redcornerbeds.com 
www.q-boxx.eu 
Redcorner Beds


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven