Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurstylist Monique Boone gaat door tot een huis echt aanvoelt als een thuis

2021 is voor GewoonMoon een jubileumjaar. De Hengelose eigenaresse Monique Boone doet al tien jaar aan interieuradvies, vastgoedstyling, interieurstyling en interieurontwerpen, met haar eigen bedrijf. Dat meldt indebuurt.


Monique Boone, eigenaar van GewoonMoon.

In een interview met het nieuwsplatform geeft de ondernemer aan dat ze als kind al bezig was met interieur. "Als kind veranderde ik continu mijn slaapkamer en ik was steeds droomhuizen aan het ontwerpen. Qua studie heb ik er nooit wat mee gaan, tot 2011. Toen heb ik mijn baan opgezegd en ben ik binnenhuisarchitectuur gaan studeren."

Een bepaalde stijl heeft Monique niet zegt ze: "Soms zie je weleens dat stylisten gespecialiseerd zijn in landelijk of modern. Ik pas mij aan aan de klant en ga voor hen aan de slag. Hierbij probeer ik ook altijd om even out of the box te denken. Doorgaans komen we altijd op een heel mooi concept uit.”Inmiddels heeft ze al heel veel huizen een make-over gegeven, maar er zijn nog wensen. “Ik heb nog wel de wens om nog een keer een hotel in te richten, een boutique hotel. En dan het liefst in het buitenland!”

Lees hier het hele interview van indebuurt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven