Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Hoogtepunt uit hotelcollectie van Piet Hein Eek nu te zien in Milaan

"Wat heel normaal was voelt nu bijna onwennig", geeft Piet Hein Eek aan. "We staan vanaf zondag 5 september op Salone del Mobile in Milaan. Normaal is de Salone in april maar nu dus in september. Op interieurgebied is het zo ongeveer het eerste internationale evenement dat weer doorgaat, twee jaar geleden was het ook het eerste dat werd afgelast."


De 1,2 meter gezaagd glas lamp.

De afgelopen twee coronajaren heeft het bedrijf, naast het verwerken van en groeiend aantal orders, vooral hun handen vol gehad aan het maken van het hotel. De bedoeling was dat dit in oktober 2020 open zou gaan maar dit zou zinloos zijn geweest, omdat het hotel toen niet open mochten zijn. De deadline werd een jaar verschoven.

In het proces van het maken van het hotel is er een hele collectie ontstaan. Het hoogtepunt uit deze collectie, de Pleerol Houder, die te zien is in Milaan. Daarnaast laat Piet Hein Eek een heel aantal nieuwe ontwerpen zien waarvan de 1,2 meter gezaagd glas lamp.


De Pleerol Houder.

Piet Hein Eek vertelt: "Normaal laten we zien wat we het tussenliggende jaar hebben gemaakt en maken we een eindspurt om de laatste idee├źn af te maken en op de Salone te laten zien. Dat is een wat amateuristische, of misschien beter gezegd studentikoze, benadering omdat we, als het al lukt, meestal de nacht voordat de Salone van start gaat pas een digitale brochure hebben."

Meer informatie:
Piet Hein Eek
www.pietheineek.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven