Cosentino en Toshy slaan handen ineen op GLUE

Van 16 tot en met 19 september staat Amsterdam in het teken van GLUE. Het Cosentino City experiencecenter aan de van Baerlestraat opent haar deuren voor architecten en designliefhebbers in Nederland. Hier kunnen bezoekers kennismaken met de collecties van de merken Dekton, Silestone en Sensa van Cosentino. Op 550 m2 biedt Cosentino City Amsterdam ruimte aan Cosentino materialen op groot formaat, mock-ups van geveltoepassingen, een atelier met kleurstalen en werkplekken voor professionals.


Toshy van Toshy Art Studio | Cosentino Keuken.

Toshy x Cosentino
Tijdens GLUE zal er een expositie te zien zijn van de Nederlandse kunstenaar Toshy. Hij heeft zich, net als het materiaal van Cosentino, laten inspireren door de natuur en heeft dit vertaald op zijn eigenzinnige zeer herkenbare wijze. Op vrijdag 17 september zal hij tijdens een live painting event in het Cosentino City een kunstwerk maken. Zo kan men zelf ervaren en zien hoe een kunstwerk van Toshy tot stand komt.

Toshy is een Nederlandse kunstenaar die wil triggeren en inspireren. Hij ziet de wereld als een podium om kunst te tonen, als een communicatievorm zonder beperkingen. Beïnvloed door maatschappelijke onderwerpen, modetrends en levensfeiten, creëert Toshy verhalen, citaten, berichten en ontwerpen. Zijn creativiteit kent geen grenzen. Kunst in alle mogelijke vormen, verhalende kunst.GLUE
Een vierdaagse design-tour voor Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega's. GLUE amsterdam connected by design verbindt alle locaties en zorgt voor een inhoudelijk en aantrekkelijk programma voor collega's en publiek. GLUE geeft profiel aan Amsterdam design en wil de sector beter verbinden en beter vindbaar maken. Alle deelnemers hebben een stip op de kaart; we moedigen ze aan om iets sensationeels en relevants te organiseren tijdens GLUE amsterdam connected by design.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.com

Toshy Art Studio
info@toshy.art
www.toshy.art


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven