Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interieurontwerpster Mirthe Janus: 'Metamorfose in zes maanden, wat een uitdaging was dit!'

"Metamorfose binnen zes maanden, wat een uitdaging was dit." Dat meldt interieurontwerpster Mirthe Janus op haar social media. "Super blij met het eindresultaat dat ik neer heb mogen zetten in samenwerking met G. van de Groenendaal vastgoedbeheer Priscilla van de Groenendaal."


Het zes maanden durende project begon met een lege kamer.

Mirthe geeft aan trots te zijn op het team, omdat ze elkaar goed aanvoelden. "Met één blik wisten we steeds genoeg. Dagelijks stonden we met elkaar in contact en liepen we rond op de bouw om te zorgen dat alles tot in detail zou kloppen zoals het bedacht was." Binnenkort is het volledige project te zien in HOOGdesign Next Generation 01.

Mirthe Janus
Interieurontwerpster Mirthe Janus werkt vanuit haar eigen interieurstudio aan high-end interieurprojecten voor particuliere en zakelijke klanten. Met haar creativiteit weet zij de wensen van opdrachtgevers te vertalen in een passend interieur. Haar werk kenmerkt zich door rust en eenheid, met een strak lijnenspel, in combinatie met opvallende details die projecten een modern-chique karakter geeft.


Mirthe Janus | De opleveringen.

Meer informatie:
Mirthe Janus | Luxury Interior Design
+31 (0)6 510 98 146
info@mirthejanus.com
www.mirthejanus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven