Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kwaliteit van de bezoekers was goed"

Geslaagde deelname GRS Retail voor Boltze

In het Planetarium Gebouw in Hazers-Woude Dorp vond afgelopen woensdag en donderdag de GRS Retail beurs plaats. Een event dat werd georganiseerd door de branchevereniging voor de tuincentra. De beurs is bezocht door de leden van de vereniging, circa 120 tot 150 uit Nederland en Belgiƫ. Trotse exposant Boltze Home Collections was een van de deelnemers. We vragen het Duitse bedrijf hoe het is geweest.


V.l.n.r. Wilbert van Ommen, Funda Arman en Danny van Heel.

Wilbert van Ommen, agent voor Nederland van het Duitse bedrijf, is meer dan tevreden over de beurs. "We hebben goede dagen gehad en mooie orders mogen schrijven. De kwaliteit van de bezoekers was goed." Samen met zijn collega uit Belgiƫ Funda Arman en vertegenwoordiger Zuid-Nederland Danny van Heel bemande hij de stand.

"We hebben van onze voorjaarscollectie en Every Day-selectie de highlights tentoongesteld in onze stand. Dit is een deel van onze hardlopers en ook producten waarmee bezoekers een beeld kunnen krijgen wat Boltze te bieden heeft."
Voor de echte Boltze-ervaring nodigt Wilbert klanten graag uit naar de showroom in Essen. "Daar kunnen ze onze complete collectie zien; per thema uitgestald, lekker ruim en overzichtelijk." 

"Maar ook hier kijken wij terug op twee mooie dagen."

Meer informatie:
Boltze Home Collections
wilbert.vanommen@boltze.de 
www.boltze.com