Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leverancier van rail- en roedensystemen present op InCoDa

Interstil presenteert awardwinnende garnituren

Interstil neemt deel aan de komende Interieur Collectie Dagen. De leverancier van rail- en roedensystemen presenteert in stand 716 nieuwe garnituren. Ed Jansen van Doorn, de algemeen directeur van Interstil Benelux, brengt het nodige nieuws mee naar Evenementenhal Gorinchem, zoals de nieuwe W-plus collectie.

Technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design – dat zijn al jaren de kenmerken van het interstil waveplooi assortiment. De nieuwe W-plus collectie past hier uitzonderlijk goed in. "De collectie is retrospectief en tegelijkertijd met een vooruitziende blik. De sublieme elegantie, eigentijdse vormen en technische subtiliteiten maken Wave gordijnen pas echt af."

W6 – Symmetrie zo ver het oog reikt.
De absoluut symmetrische vorm van het profiel maakt het mogelijk het W6-garnituur ook vanuit ongebruikelijke perspectieven te bekijken. Ondanks de minimalistische uitvoering van slechts 13mm hoog, biedt het loopkanaal van deze rail ruimte voor de koordjes van de interstil wave glijders. Deze blijven altijd uit het zicht. De W6 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, nikkel mat, edelstaal, aluminium en wit.

Dit profiel is bekroond met de Red Dot Award.

WING – gewichtloosheid dankzij geïntegreerde integraal technologie.

De integraal technologie, reeds bekend en gepatenteerd van Interstil roedes, maakt nu het onmogelijke mogelijk, zelfs met vlakke binnenloop profielen.

Met slechts 1 steun in het midden kan dit garnituur geplaatst worden tot een overspanning van 3 meter zonder dat de profieleinden onder het stofgewicht gaan afbuigen. Bij plafondmontage kan er gekozen worden uit een ronde en een vlak ontworpen steun. De Wing is verkrijgbaar in antraciet, edelstaal en  aluminium.

Dit profiel is niet alleen bekroond met de red dot award, maar ook met een iF design award en Iconic award.

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
[email protected]   
www.interstil.nl