Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Vloerenmarkt vraagt om grote formaten"

De vakbeurs InCoDa, Interieur Collectie Dagen vindt dit jaar plaats op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september in Evenementenhal Gorinchem. Het is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan.Dit jaar presenteert Moduleo haar gehele collectie, een breed aanbod in afwerking en kleur en vloeren die zijn afgestemd op de laatste interieurtrends. In het bijzonder worden de Moduleo LayRed Woods en Moduleo Moods collectie gepresenteerd, welke eerder dit jaar zijn gelanceerd. De creatieve Moods collectie werd uitgebreid met nieuwe designs, waardoor nog meer interessante vloeren kunnen worden gecreëerd.

Daarnaast laat het bedrijf een exclusieve sneak preview van de nieuwe Moduleo LayRed XL tegelcollectie zien, welke dit najaar wordt gelanceerd. Ruwe tegels met haarscherpe details maar met de voordelen van een luxe PVC-vloer: zacht, warm en met een aangenaam loopgeluid.

Moduleo LayRed
De Nederlandse markt vraagt om grote formaten, daarom breidt Moduleo nu de LayRed collectie uit met een tegelcollectie in XL-formaat.  Deze collectie heeft alles wat we van Moduleo® LayRed gewend zijn. Moduleo LayRed is waterbestendig en door een premium beschermlaag is hij nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt hij zacht aan en dempt hij het geluid. Moduleo LayRed is sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Moduleo investeert hard op het vlak van innovatie en duurzaam design. De Moduleo vloeren worden ontworpen, geproduceerd in de fabriek in België. In de Journey 2040 heeft IVC haar strategie omgezet in een concreet actieplan, met onder andere het streven naar een zero-impact waarin zij de CO2-uitstoot naar 0 herleiden. IVC group wil in 2050 100% circulair zijn, zij streven naar 100% groene energie en zero-waste. Afval moet de grondstof worden van nieuwe producten. Thinking about tomorrow.

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven