René van Dekken stapt over naar Heditex

"Na zes mooie jaren ga ik Intertap Flooring verlaten om mij verder te ontwikkelen in de functie als Commercieel Directeur bij Heditex bv te Vlaardingen." Zo begint Rene van Dekken (foto) tegen zijn lezers op LinkedIn.

"Met heel veel plezier en voldoening kan ik dan ook terugkijken op de afgelopen periode, waarbij ik trots ben op wat we als team hebben bereikt! Ik wil dan ook Directie evenals alle medewerkers van Intertap Flooring bedanken voor de plezierige samenwerking! Uiteraard wil ik via deze weg ook van de gelegenheid gebruik maken om alle relaties te bedanken voor een ieder zijn bijdrage in het behaalde resultaat tot dusver."

"Heditex bv is een snelgroeiend Allround dienstverlener in de sector van de totale Woning en Projectstoffering. Het succes van Heditex staat vandaag de dag bekend om het persoonlijke contact met haar klanten en leveranciers, alsmede een zéér breed en effectief assortiment van producten wat wordt verzorgd door een zeer toegewijd en vakkundig team door heel Nederland."

Meer informatie:
Heditex
www.heditex.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven