"Dit ga je vaker zien in de interieurbranche"

Gezien de hoge containerprijzen worden bedrijven uitgedaagd in het bedenken van oplossingen om creatief om te gaan met ruimte. Zo ook Hogewoning uit Rijnsburg. "We hebben een oplossing gevonden die al langer in onze collecties zit", vertelt Sofie de Kruijff van de groothandel in decoratie. "We zagen de papieren kersthangers en bomen al met de feestdagen als opkomende trend. Deze originele papieren productlijn hebben we nu ook in onze Spring-Summer collectie 2022 van House of Nature zitten."De structuur van de papieren vazen en theelichthouders hebben een bijzonder effect wanneer er licht op valt, weet Sofie te vertellen. Dit zorgt voor een eenvoudige maar toch luxe uitstraling van het product. De papieren Honeycomb lijn bestaat uit vazen en theelichthouders in verschillende vormen, maten en kleuren. Deze techniek brengt ook de mogelijkheid mee om plat te gaan verpakken. Veel items kunnen opgevouwen verpakt worden en door de consument gemakkelijk uitgevouwen worden. "Uiteraard worden de producten met een glazen binnenkant goed beschermd en wel al uitgevouwen in een mooie giftbox geleverd."

"Dit soort oplossingen ga je steeds vaker tegenkomen in de toekomst. Niet alleen bij ons in de collectie maar in de gehele branche. Hierbij kun je denken aan meubels die gemakkelijk door de consument in elkaar te zetten zijn en wellicht zullen ook de opblaasmeubelen weer hun intrede maken." 

De House of Nature Spring-Summer collectie 2022 is nog t/m 23 september te bekijken en  bestellen in onze showroom en dealer webshop.

Meer informatie:
Hogewoning | House of Nature
www.hogewoning.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven