Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Snellere toegangscontrole beurzen door CoronaCheck-app

Met een bomvolle beursagenda voor de boeg biedt de CoronaCheck-app kansen voor de organisaties. Bezoekers van evenementen hoeven bij de entree voortaan nog maar één app te laten zien om toegang te krijgen. De CoronaCheck-app is vanaf nu geïntegreerd in Close. Dat is de app die onder andere werd ingezet tijdens alle Fieldlab evenementen om te communiceren met bezoeker. Dit meldt het online platform MarketingTribune.


Bewijs van vaccinatie, herstel of negatieve test. Foto ter illustratie: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Jean-Luc Valentin.

Eerder gaf Close al aan dat de gebruikers van de app gelijk doorgelinkt kunnen worden naar de CoronaCheck-app. Dankzij de integratie met Close, zijn in één klap vele ticketproviders en evenementen in Nederland in staat deze verbeterde procedure toe te passen. 

Het bedrijf Close is actief in de eventindustrie en biedt ten tijde van Covid-19 haar diensten aan voor organisaties. Close denkt mee met het leefbaar maken van de 1,5 meter maatschappij. Het platform is een op chat gebaseerde app. Gebruikers krijgen toegang tot (exclusieve) informatie zoals een persoonlijke boodschap of een sneak preview van de show. Dankzij de Close app krijgen bezoekers een betere gebruikerservaring en daarnaast levert het organisatoren klantdata op om bezoekers beter te bedienen en nieuwe up- en cross-sell momenten te creëren.

Lees hier het hele artikel.

Meer informatie:
Close
www.thecloseapp.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven