Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

High-end decoratiebedrijf Gardeco neemt deel aan Maison&Objet, SuperSalone en Decorex

Drukke weken voor Gardeco. De specialist in high-end decoratie neemt deel aan SuperSalone Milaan, Maison&Objet Parijs en Decorex London.

'Discover Gardeco’s latest designs at Paris, Milan and London interior design fairs and let us take you on an inspiring journey', meldt het bedrijf.


Gardeco’s nieuwigheden zijn te zien in Parijs, Milaan en Londen.

Op de beurzen showt Gardeco verschillende nieuwigheden. Zo is de  samenwerking met de Braziliaanse kunstenaar Domingos Tótora uitgebreid. "Naast het erg geliefde werk Disque Friso, een elegante muurschijf vervaardigd uit gerecycleerd karton, bieden we nu ook enkele mooie vazen en schalen aan van deze designer, eveneens gemaakt met duurzame materialen. Verder hebben we een nieuwe samenwerking opgestart met de Braziliaanse kunstenaar Chico Margarita. Hij maakt hedendaagse houten muurpanelen en gebruikt hiervoor een traditionele vorm van inlegwerk genaamd marqueterie." 

Origin, houten muurpaneel door Chico Margarita.

Gardeco brengt in meer dan vijftig landen authentieke designobjecten aan de man. Het introduceren van kunst en design bij een breder publiek is het hoofddoel van de Belgische firma.

Door samen te werken met 's werelds meest exclusieve interieurwinkels, gerenommeerde museumshops, kunstgalerijen, architecten en interieurontwerpers, wil het in Zedelgem gevestigde bedrijf mensen laten meegenieten van hun kunst en design. Al Gardeco’s kunst- en designobjecten zijn handgemaakt en afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen.    

Bronzen beeld Hlin, naar ontwerp van de IJslandse kunstenaar Örn Porsteinsson, gelimiteerde editie.

Belangstellenden wordt opgeroepen de sociale media van @gardecobelgium te volgen voor exclusieve previews, updates en simpelweg beeldschone content.

Meer informatie:
Gardeco
Molendamstraat 12
8210 Zedelgem
+32 50 82 77 62
info@gardeco.eu 
www.gardeco.eu